Samsung Galaxy Fold 2 lækket på Twitter

Derudover rygtes det, at den kommende Samsung Galaxy S11-serie skifter navn.

Samsung Galaxy Fold 2 lækket på Twitter

En af internettets mest ihærdige Samsung-“tipstere”, Ice Universe, er endnu engang på banen med billeder og rygter omkring kommende Samsung-enheder. Denne gang har Ice Univers ikke kun rygter om en enkelt telefon til os.

Læs også: Test: Samsung Galaxy Fold – Foldbar fremtid

I et opslag på Twitter antyder den såkaldte tipster nemlig, at Samsung Galaxy S11-serien får et andet navn, nemlig Galaxy S20. I sit opslag skriver Ice Universe “Galaxy S20”, hvilket bliver fulgt op med beskeden, “Næste år er 2020, og 20 er en ny start”. Hvis rygtet er sandt, kan det betyde en større opgradering fra Galaxy S10-serien, end den vi er vant til at se fra generation til generation.

Et andet, men lige så interessant rygte, omhandler Samsung Galaxy Fold 2. Uanset hvor stor succes, eller fiasko, Galaxy Fold har været for Samsung, så tyder alt på, at vi får en efterfølger at se. I et andet opslag har Ice Univers lagt et billede op af, hvad der angiveligt er den næste foldbare telefon fra den koreanske producent.

Læs også: Nyt og gammelt mødes: Foldbar Motorola RAZR lanceret

Billedet viser en telefon, som foldes på samme måde som Motorolas RAZR 2019 – den såkaldte “clamshell”-model. Designet stemmer godt overens med tidligere rygter omkring Galaxy Fold 2. Ice Universe bekræfter også rygtet om, at Samsung vil bruge en slags ultratynd glas til Galaxy Fold 2. På den måde vil skærmen være fladere og undgå de fleste folder, som opstår ved brug af plastikskærme.

Samsung Galaxy Fold 2
Sådan kommer den næste Galaxy Fold angiveligt til at se ud. Foto: Twitter(@UniverseIce)

Ser man på billedet, så ser brugerfladen ud til at være Samsungs One UI 2.0. Derudover får telefonen tilsyneladende et punch-hole-frontkamera. Billedet kan selvfølgelig sagtens være falsk, men Ice Univers plejer som regel at være nogenlunde præcis med sine Samsung-forudsigelser.