Samsung Galaxy Fold er nu redesignet og klar til lancering

Samsung er færdig med at udbedre de fejl, man fandt på den første version af Samsung Galaxy Fold. Telefonen skulle nu være klar til produktion og relancering.

Samsung Galaxy Fold er nu redesignet og klar til lancering

For et par dage siden var Samungs direktør, DJ Koh, ude for at indrømme, at firmaet havde fejlet med lanceringen af Samsung Galaxy Fold. I dag skriver det amerikanske nyhedsbureau, Bloomberg, at Samsung Galaxy Fold nu er blevet redesignet og klar til en relancering.

Læs også: Samsungs direktør kalder Galaxy Fold-fiasko for pinlig

Ifølge Bloomberg har personer med direkte tilknytning til Samsungs hovedkvarter i Suwong afsløret, at forbedringerne primært omhandler skærmens beskyttelsesfilm og og hængslerne, der gør det muligt at folde telefonen.

Samsung Galaxy Fold
Skærmen var det største problem, da de fleste anmeldere formåede at smadre den inden de rigtig kom igang med anmeldelsen. Foto: Ifixit

Det første, og største, problem anmelderne fandt frem til, var skærmens beskyttelsesfilm. Om Samsung har været for dårlige i deres beskrivelse af telefonen eller anmelderne har været uopmærksomme, skal vi lade være usagt. Faktum er bare, at beskyttelsesfilmen slet ikke var beskyttelsesfilm. Det var derimod en integreret del af skærmen, der slet ikke var beregnet til at blive fjernet. Derfor formåede størstedelen af de internationale anmeldere af destruere deres testeksemplar, inden de rigtigt kom i gang med selve testen. For at undgå fremtidige misforståelser, har Samsung nu hæftet det yderste lag skærmfilm, som vi nok hellere må kalde det, fast under skærmens ramme. På den måde kan man ikke uforsætligt komme til at pille det af, og derved ødelægge telefonen.

Læs også: Næste Samsung Galaxy Fold får S-Pen og større skærm

Et andet problem, som Samsung efter sigende har løst, var hængslerne, der gjorde telefonen foldbar. Der er nu kommet ekstra beskyttelse omkring hængslerne, både i forhold til skærmen og i forhold til fremmedlegemer som væske og støv.

Ifølge Bloomberg vil Samsung snart sende komponenterne afsted til fabrikken i Vietnam, hvor Galaxy Fold skal samles, mens man beslutter sig for, hvilken dato telefonen skal relanceres. Rygterne går allerede på, at vi kan blive præsenteret for den nye Galaxy Fold, når Samsung lancerer Galaxy Note10-serien til Unpacked den 7. august.

Hele artiklen fra Bloomberg kan læses her.