Samsung Galaxy Fold kommer snart til Danmark

Samsungs første foldbare telefon kan snart forudbestilles i Danmark. De første der forudbestiller får mulighed for selv at designe den.

Samsung Galaxy Fold kommer snart til Danmark

Har du knap 16.000 kroner liggende, som du ikke aner hvad skal bruges på, så kommer her et godt bud på det. Samsungs første foldbare mobiltelefon, Galaxy Fold, vil nemlig snart kunne forudbestilles. Danmark bliver nemlig blandt de første lande, hvor den vil blive solgt.

Samsung har nemlig indgået et partnerskab med Yousee, så teleselskabet fra den 26. april kan åbne op for en venteliste på den første foldbare smartphone i landet. Gør man dette, får man løbende opdateringer om leveringen af den. Selve leveringen begynder den 3. maj og vil eksklusivt blive solgt igennem Yousee og Samsungs egen hjemmeside.

“Med Galaxy Fold har Samsung skabt en helt ny mobilkategori med verdens første foldbare 7,3’’ Infinity Flex Display, der kan foldes i en kompakt enhed, når den er lukket. Vi er stolte over at være blandt de første markeder, som får adgang til denne nye innovative kategori af smartphones. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat af over ti års ingeniørarbejde, der virkelig manifesterer, hvordan vi hos Samsung ser på innovation. Galaxy Fold bygger på, hvad vores forbrugere sætter pris på og forventer af vores produkter, og det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne vælger at udnytte telefonens nye muligheder,”

Siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold kan forudbestilles fra den 26. april. Foto: Samsung

Galaxy Fold: Built to order

Samsung Galaxy Fold byder på den største skærm i en Samsung smartphone nogensinde, som gør det muligt at have fx tre apps åbne på samme skærmbillede. Samsung er meget stolte af de mange teknologier bag Galaxy Fold, specielt den sofistikerede hængselmekanisme, der gør enheden fleksibel og holdbar.

Samsung Galaxy Fold kommer i farverne Space Silver og Cosmos Black. For første gang nogensinde vil forbrugerne også kunne designe deres egen mobiltelefon fra Samsung, i farverne Martian Green eller Astro Blue, som kombineres med to forskellige accentfarver på ramme og hængsler.

Samsung Galaxy Fold “Built to Order” vil kun være tilgængelig i Samsungs egen onlineshop på samsung.com.

Læs også: Her er Samsung Galaxy Fold

“Med den nye Samsung-telefon får man en tablet i en telefons størrelse, og dermed løser den jo en udfordring, som mange af os kender. Vi vil gerne bruge vores telefon til at se film, serier og nyheder, men vi gider ikke gå rundt med en tablet i hånden hele tiden. Nu kan man sagtens hive telefonen op af lommen blot for at tjekke en sms, men man kan også folde den ud og læse en artikel eller se en video, hvis det er det, man vil,”

Siger Morgen Høgh, ansvarlig for devices i YouSee.

Skriv dig op til Samsung Galaxy Fold

Vil du være blandt de første med en Samsung Galaxy Fold, så skal du skrive dig op til den. Der kommer i første omgang et eksklusivt antal til landet, som vil blive leveret fra den 3. maj. Men du skal være klar til at betale 15.900 kroner for den. Dog får du et par Samsung Galaxy Buds, et elegant cover beskyttet af kevlar og et års forsikring gennem Samsung Care+ med i prisen.

Samsung Galaxy Fold vil komme til salg i fem udvalgte YouSee-butikker:

  • Fields, København
  • Fisketorvet, København
  • Rødovre
  • Frederiksberg
  • Århus

Man vil kunne se, bestille og købe Samsung Galaxy Fold i disse YouSee-butikker.