Samsung Galaxy Note 10 får kæmpestor skærm

Vi er stadig lidt tid fra en ny Samsung Galaxy Note lancering, men allerede nu ser Note 10 ud til at få en kæmpe skærm.

Samsung Galaxy Note 10 får kæmpestor skærm

Rygter omkring Samsungs næste model i Note-serien dukker nu op. Det ser ud til at Samsung denne gang vil prøve at overgå iPhone XS Max’ massive skærm på 6,5 tommer. 

Skærmen på Samsung Galaxy Note 10 skulle nemlig blive på hele 6,66 tommer. Der skulle derudover nærmest ingen kant være omkring skærmen, hvilket kan betyde at den ikke bliver større end den nuværende Note9. 

Test: Samsung Galaxy Note9 – Mere af det hele

Galaxy Note 10 med tredobbelt kamera og 5G

DaVinci, som er det kodenavn Note 10 har fået, vil uden tvivl handle meget om skærmen. Her er tale om et næsten 6,7 tommer stor Super AMOLED display med 4K opløsning og HDR. Det er svært at forestille sig at skærmene kan blive meget bedre end de er nu, men Samsung imponerer gang på gang, så vi har store forventninger. 

Samsung Galaxy Note 10 skulle også byde på 5G modem og et tredobbelt kamera, måske endda firedobbelt, som set på Galaxy A9. S-Pen, som fik en stor opdatering med Note 9, skulle dog ikke få de store forbedringer i næste udgave. 

Som tidligere så bliver Note 10 helt sikkert ikke billig. Vi skal nok fovente en pris lidt over de 8.000 kroner. Samsung Galaxy Note 10 forventes at blive lanceret i august måned.