Samsung Galaxy Note 20 Ultra får rekordhøj pris

Samsungs kommende flagskib, Galaxy Note 20 Ultra, ser ud til at sætte nye rekorder, når det kommer til prisen. Her kan selv Galaxy S20 Ultra pakke sammen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra får rekordhøj pris

Skal man tro rygterne, så er vi under en måned fra lanceringen af Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Samsungs kommende og vildeste bud på en high-end mobiltelefon i 2020 kommer garanteret med masser af spændende nyheder, som man angiveligt også kommer til at skulle betale dyrt for. Galaxy Note 20 Ultra får nemlig en rekordhøj pris.

Allerede nu er der rygtet en masse om Galaxy Note 20-serien, som blandt andet skulle komme med Qualcomms Snapdragon 865-processor, 5G, 120 Hz gigant-skærme og arve kameraet fra producentens nuværende flagskib, S20 Ultra, i en forbedret udgave. Og så er den selvfølgelig også udstyret med den velkendte S Pen stylus, som efterhånden er seriens bedste kendemærke. Tidligere var Note-serien også kendetegnet ved store skærme, men i dag er store skærme normalen.

Læs også: Samsung lækker billede af Galaxy Note20 Ultra ved en fejl

Note 20 Ultra bliver dyrere end S20 Ultra

I starten af i år lancerede Samsung Galaxy S20-serien, hvor de introducerede en helt nyt type topmodel, som for første gang bar efternavnet “Ultra”. Sammen  med Ultra-navnet og en voldsom 6,9 tommer skærm, kom en vejledende pris på 10.499 kroner. Det var en rekordhøj pris for en Samsung-smartphone (som ikke er en foldbar mobiltelefon), som nu er på vej til at blive slået.

Samsung Galaxy Note 20
Dette skulle være det første “virkelige” billede af Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Ifølge en “meget pålidelig kilde” skulle Samsung Galaxy Note 20-serien have en start-pris på mellem 1.199 og 1.249 euro. Til sammenligning startede Galaxy Note 10-serien ved 999 euro sidste år.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Note10+

Topmodellen bliver selvfølgelig endnu dyrere. På Samsung Galaxy Note 20 Ultra forventes en pris på 1.499 euro, hvor Galaxy S20 Ultra fik en vejledende pris på 1.349 euro.

Det vil altså betyde, at Samsung Galaxy Note 20 Ultra bliver cirka 11 procent dyrere end S20 Ultra, hvilket giver en pris på omkring 11.600 kroner. Det er selvfølgelig bare et gæt herfra, men mon ikke det kommer til at passe nogenlunde. Det ved vi i hvert fald snart.

Læs også: Denne mobil ser Mobilsidens læsere mest frem til dette efterår

Samsung Galaxy Note 20 kommer den 5. august

Sammen med priser på Samsung Galaxy Note 20-serien, så er der nemlig også lækket lanceringsdatoen. Galaxy Note 20-serien, sammen med Galaxy Fold 2 og Galaxy Tab S7, forventes lanceret den 5. august.

Se også: Find priser på Samsung-telefoner

Sagen videre

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 3/7/2020 publicerede redaktionen en artikel omkring emnet Nye, lækkede billeder af Samsung Galaxy Watch 3 – Du læser den her. Få også seneste nyt om sagen her..