Samsung Galaxy Note10 Lite dukker op på Geekbench

Telefonen kommer med samme chipset som Note9 og 6 GB RAM.

Samsung Galaxy Note10 Lite dukker op på Geekbench

Markedet for billigere Lite-modeller har primært været domineret af kinesiske producenter som Xiaomi og Huawei. Sidstnævnte har med de fleste af sine modeller introduceret en Lite-version, der tilbyder en række af topmodellernes kernefunktioner til en reduceret pris.

Læs også: Samsung Galaxy Note10+ kommer til Danmark i specialudgave

Nu tyder noget på, at Samsung også vil have en bid af kagen. I hvert fald er en telefon, der efter alt at dømme er en Lite-version af den kraftfulde Samsung Galaxy Note10, dukket op på Geekbench.

Note 10 Lite
Foto: GSMArena

Telefonen, med modelnummeret SM-N770F, kommer tilsyneladende med Samsungs Exynos 9810-chipset og 6 GB RAM. Exynos 9810 debuterede i Samsung Galaxy Note9, og er dermed allerede et år gammel. Chipsettet er dog stadigvæk relativt kraftfuldt, på trods af, at det ikke længere rangerer blandt de allerbedste.

Bogstavet, N, plejer at betyde, at der er tale om en Note-telefon – den senste serie havde alle et modelnummer der startede med “SM-N9”. På den anden side plejer bogstavet, F, betyde, at der er tale om en såkaldt global single-SIM-enhed. Det ser altså ud til, at Samsung vil lancere Galaxy Note10 Lite over det meste af verden.

Læs også: Samsung Galaxy S10 og Note10 får rettet fejl i fingeraftrykslæseren

Detaljerne om telefonen er ret begrænsede, men vi regner med, at Note10 Lite vil få den velkendte S-Pen, der næsten er blevet synonym med serien. Derudover skulle lanceringen først være planlagt til slutningen af maj 2020. På det tidspnkt vil Samsung Galaxy Note10 have været på markedet i ni måneder, mens den kommende Galaxy S11-serie vil have været på markedet i tre – i hvert fald, hvis Samsung følger deres vante cyklus.

Det betyder for det første, at Note10 Lite kommer på markedet på et tidspunkt, hvor Note10-serien givetvis vil have stærkt faldende salgstal. For det andet, vil lanceringen af en Note10 Lite ikke drukne i lanceringen af Galaxy S11-serien.