Samsung Galaxy Note10 og Note10+ klar til salg

Samsungs nye flagskibsduo er nu i butikkerne. Her kan du købe dem.

Samsung Galaxy Note10 og Note10+ klar til salg

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nu kan du godt finde den store tegnebog frem, for Samsung nyeste Galaxy Note-serie lander nu hos landets teleselskaber og elektronikbutikker. Galaxy Note10 kommer i tre udgaver, hvor den ene fylder mindre i lommen og er langt mere håndterbar.

Den lille udgave er nemlig på “kun” 6,3 tommer, altså ikke meget større end Samsung Galaxy S10 og mindre end S10+. Vil man have storskærms-oplevelsen, så skal man vælge den store model med 6,8 tommer – den største Note-skærm nogensinde.

Samsungs Galaxy Note10-serie er blevet taget ekstremt godt imod hos anmeldere verden over. Note10+ har indtaget førstepladsen hos både DxOMark, for dens kamera, og DisplayMate, for dens fremragende skærm.

Her hos Mobilsiden er vi ellevilde med den nye Galaxy Note10+ og den fik en velfortjenet topkarakter. Det er uden tvivl den bedste Note nogensinde og en kandidat til årets mobil.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Her kan du købe Galaxy Note10

Samsung Galaxy Note10 kommer som sagt i tre udgaver. Den mindste med 6,3 tommer skærm, 8GB RAM og 256GB lagerplads koster 7.499 kroner. I den store model med 6,8 tommer skærm kan man vælge i mellem 256GB lagerplads eller 512GB. Den store model har desuden plads til hukommelseskort op til 1TB.

I Danmark kommer der to farver: Aura Black og Aura Glow. Modellen vi har testet er Aura Glow, der virkelig fanger forbipasserendes opmærksomhed. Aura Black er helt klassisk sort og ret stilet.

Samsung Galaxy Note10-serien er på hylderne hos alle landets store teleselskaber samt Elgiganten, Wupti, Power, Cdon, Dustin og selvfølgelig Samsungs egen webshop. Find de bedste priser på Mobilpriser.dk her.

Seneste nyt om Mobiltelefoner