Samsung Galaxy Note9: Alt vi ved om efterfølgeren i Note-serien

Vi kan ikke være langt fra en præsentation af efterfølger i Samsungs Galaxy Note serie. Her er hvad vi ved om Samsung Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note9: Alt vi ved om efterfølgeren i Note-serien

Som regel kommer efterfølgeren i Note-serien senere på året, omkring september, men nye rygter tyder på, at det kunne blive tidligere i år. Derfor synes vi det er relevant, at få samlet alle de rygter vi har om den kommende gigant mobil, med den lille digitale blyant til. 

Galaxy Note8 har ikke været så populær på Mobilpriser.dk, som vi tidligere har set Note modeller være det. Om det er fordi mange mobiler i dag har de store skærme, som tidligere var eksklusivt for Galaxy Note, eller om det skyldes resterne af Galaxy Note7 skandalen, er ikke til at vide. Men vi har bestemt store forventninger til Note9.

Samsung Galaxy Note9 rygter om specifikationer

Meget kan man sige om rygter. Det er jo kun rygter, men efterhånden virker de ret troværdige. Lad os tage et kig på hvad Note9’s hardware angiveligt kommer til at byde på.

Samsung Galaxy Note9  
Processor og GPU Exynos 9810 Octa, Mali-G72 MP18
Skærm 6.4″ Super Amoled, 1440 x 2960 pixel, Gorilla Glass 5
Lager og RAM 64, 128 og 256 GB lager og 6 eller 8 GB RAM. En 512 GB version også rygtet
Kamera 12 megapixel f/1.5 og 12 megapixel f/2.4, OIS, 2x optisk zoom
Batteri 3850 eller 4000 mAh
Farver Sort, Blå, Grå og lilla
Andet IP68, Jackstik, Samsung DeX, Trådløs opladning
Galaxy Note9 rygte
Sådan kunne Samsung Galaxy Note9 måske se ud. Foto: ALLABOUTSAMSUNG

Designet på Galaxy Note9

Designet skulle efter sigende ikke blive meget anderledes end Note8. Som så mange andre telefoner, så er det med en ramme i aluminium og en bagside og forside i glas. Skærmen på de 6.4″ kommer til at fylde det meste af forsiden, men ikke så meget som vi ser det på fx OPPO Find X og ingen notch, som vi ser på fx Huawei P20 Pro. Vi skulle kunne forvente store forbedringer til Samsungs S-Pen, men præcis hvad ved vi ikke endnu. 

En version med 512 GB lager er blevet rygtet, men det tyder ikke på at den kommer til os:

Kameraet

Kameraet i Note-serien er altid et stort fokus, og denne gang skulle ikke være en undtagelse. På bagsiden skulle være to stk 12 megapixel sensorer: en f/1.5 og en f/2.4 blænde. Rygterne tyder ikke umiddelbart på et tredobbelt kamera. Vi kan godt forvente det bliver et godt kamera, men om det kan slå Huawei P20 Pro og HTC U12+ af pinden, bliver spændende at se.

Hvornår kommer Samsung Galaxy Note9?

Normalt ville vi først se Samsung Galaxy Note9 lanceret til september, men det kunne meget vel blive anderledes i år. Der går nemlig rygter om, at Samsung gerne vil have næste Note model ud, inden Apple lancerer de kommende iPhones.

Derfor skulle præsentation være rykket frem, og rygterne påstår at det bliver allerede i starten af august. Ifølge Bloomberg skulle det blive den 9. august.

Prisen skulle blive ca. 8.000 kroner. 

Ser du frem til den næste Note?