Samsung Galaxy S10 kommer med skærmbeskyttelse

Har du forudbestilt en Samsung Galaxy S10, så behøver du ikke også investere i skærmbeskyttelse til den. Det følger nemlig med.

Samsung Galaxy S10 kommer med skærmbeskyttelse

De nye Samsung Galaxy S10 er bestemt ikke billige telefoner, hvor den billigste S10 koster over 7.000 kroner. Mange der beslutter sig for investere i en af de nye modeller vil sikkert holde fast i den 2-3 år, måske længere, så det er vigtigt at passe godt på den.

Godt nok er skærmen beskyttet af Corning Gorilla Glass 6, men derfor er det desværre ikke usårligt. Derfor vil mange gå ud og købe et skærmbeskyttelse til den, men pga. Samsungs nye ultralyds fingeraftrykslæser, så er det ikke alle typer beskyttelse der vil virke på den. Men der er gode nyheder, for Samsung har for første gang valgt at smide skærmbeskyttelse med i salgsæsken.

Det gælder alle modellerne: Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+. Samsung selv skriver således:

Samsung skærmbeskyttelse
Foto: Samsung

Det er gode nyheder. Skærmbeskyttelsen vil desuden være præinstalleret, så man ikke selv skal gøre det. En bruger på Reddit har prøvet den medfølgende skærmbeskyttelse på Galaxy S10e og er meget imponeret:

“Just played with an S10e at Costco. Probably the best film protector I’ve ever interacted with. You still see a faint outline of the film’s edges, but it still feels as smooth as glass. None of the high friction plastic of old-school films.”

De nye Samsung Galaxy S10 lander i butikkerne den 8. marts, men kan allerede nu forudbestilles. 

Test: Samsung Galaxy S10 og 10+