Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite kan blive lanceret om en uge

Både Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite har fået Bluetoothcertificering, og vi kan få dem at se allerede om en uge.

Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite kan blive lanceret om en uge

I tirsdags skrev vi, at Samsung afholder et event den 12. december, hvor de vil løfte sløret for næste års Galaxy A-serie. Derudover skrev vi i sidste uge, at Samsung Galaxy Note10 Lite var dukket op på Geekbench.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S10 Lite

Og hvad har de to ting så lige med hinanden at gøre? Jo, det forlyder nu, at topmodellerne i Galaxy A-serien vil blive lanceret som Lite-versioner af de to flagskibe, Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy Note10.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

Samsung Galaxy S10 Lite
Lækket billede af Samsung Galaxy S10 Lite. Foto: OnLeaks

Samsung har hverken be- eller afkræftet rygterne om de to Lite-modeller, men to Samsung-enheder har netop fået Bluetoothcertificering, hvilket tyder på en snarlig lancering.

I følge certificeringerne er der tale om modelnavnene, Samsung Galaxy S10 Lite og Samsung Galaxy Note10 Lite. Og selvom Samsung, som nævnt, har planlagt en lancering af næste års Galaxy A-modeller, kunne noget tyde på, at sløret løftes for de to Lite-modeller ved samme lejlighed. Det forlyder nemlig, at Galaxy A81 og A91 er identiske med S10 Lite og Note10 Lite. Navnene er tilsyneladende afhængige af, hvor i verden de bliver lanceret.

Læs også: Samsung Galaxy Note10 Lite dukker op på Geekbench

I Danmark har vi som bekendt både Galaxy S- og Note-serien på markedet. Samtidigt har vi også Galaxy A-serien, så det bliver interessant at se, hvordan de to telefoner bliver markedsført herhjemme – hvis de overhovedet kommer til det danske marked.

Vi ved ikke forfærdeligt meget om hverken Note10 Lite eller S10 Lite. Flere rygter har dog påstået, at Note10 Lite kommer med sidste års Exynos 9810, der debutterede i Samsung Galaxy Note9. Derudover har lækkede billeder fra den kommende Galaxy A-serie antydet, at telefonerne vil få et firdobbelt kamerasetup, med 48 MP som den primære linse.