Samsung Galaxy S11 kommer i tre størrelser

Samsung næste store lancering i den legendariske Galaxy S-serie byder på tre skærmstørrelser og en ny SAMOLED skærm.

Samsung Galaxy S11 kommer i tre størrelser

Den næste udgave af Galaxy S-serien bliver Samsungs næste store lancering, som kommer til at ske i starten af det nye år. Der begynder allerede nu at dukke interessante informationer op om Galaxy S11, som blandt andet kommer i tre skærmstørrelse. Den største er nærmest på størrelse med en lille tablet.

Ifølge tipsteren @evleaks, så kommer S11 nemlig en enten en 6,2 eller 6,4 tommer i mindste version, en 6,7 tommer og ekstreme 6,9 tommer for den største. De to mindste udgaver i både 4G og 5G udgave, mens den største udelukkende kommer med 5G modem. Det vil også være helt slut med den flade skærm, som den mindste Galaxy S10e er udstyret med, alle udgaver kommer med buede skærme.

Galaxy S11
Foto: @evleaks

Samsung bytter angiveligt også 19:9 skærmformatet ud med et mere aflangt 20:9-format. Samsung har samtidig søgt patent på et nyt skærmpanel, SAMOLED, hvilket selvfølgelig en kombination af Samsung og OLED. Det er Letsgodigital der har fået støvet denne information op.

Samsung Galaxy S11 vil også være udstyret med noget, der lyder som et monster af et kamera. En primær sensor på hele 108 megapixel og 5x optisk zoom med periskoplinse. Det kan du læse mere om her.

Udover en ny Galaxy S11-serie, så kan vi se frem til nye Samsung Galaxy Buds – et af årets mest undervurderede trådløse in-ear sæt hovedtelefoner, synes vi. Derudover er der angiveligt en ny udgave af Galaxy S10 på i en “lite”-udgave med en større skærm. Den kommer i rød, sølv og sort.

Vi ser frem til lanceringen i midt/slut februar.

Læs også: Samsung Galaxy S10 på vej i ny udgave