Samsung Galaxy S21 kan måske låses op med stemmen

Noget tyder på, at man kan låse Samsung Galaxy S21 op med stemmen via Bixby. Funktionen kan komme til andre Samsung-telefoner.

Samsung Galaxy S21 kan måske låses op med stemmen

Der kan være endnu en mulighed for at låse sin Samsung Galaxy S21 op, når den når hylderne til næste år, end blot de sædvanlige. Ifølge SamMobiles kilder tilføjer Samsungs en oplåsningsmetode, hvor man benytter Bixby til de gange, hvor det ikke er optimalt at bruge fingeraftrykslæseren.

Lås Samsung Galaxy S21 op med stemmen

Man skal altså kunne låse telefonen op ved at tale til den og det skal kun gælde Galaxy S21, indtil dens One UI-brugerflade, formentlig version 3.1, er klar til at sende ud til andre enheder. Man vil kunne vælge den metode på den låste skærm.

SamMobile forklarer, at det nok ikke er den mest sikre måde at låse telefonen op på. En fremmed med en tilstrækkeligt god optagelse af din stemme kan i teorien låse den op. Fingeraftrykslæseren eller iris-scanneren er sværere at snyde.

At tale til telefonen for at låse den op kan dog være mere sikkert end mange andre måder at låse en Android-telefon op på, og det kan være praktisk i situationer, hvor man ikke kan røre ved eller se på skærmen.

Se også: Find billig Samsung Galaxy S20

Bedre kamera og understøttelse af S Pen

Der er dog andre detaljer ved Galaxy S21, der skal lokke køberne til. Stemmer rygterne bliver der tale om opgradering af kameraerne, blandt andet anden generations 108-megapixel sensor i Ultra-modellen, samt forbedret 4K og 8K videopptagelse.

Vi kan forvente den nyeste Snapdragon processor, 875 er vi kommet til eller Samsungs egen Exynos 1000. Ultra-modellen kan desuden få understøttelse af S Pen. Det kan samtidig betyde enden for Galaxy Note-serien.

Se også: Test af Samsung telefoner

Kan blive præsenteret til januar 2021

Det er heller ikke sikkert, at vi behøver vente så længe på Galaxy S21-serien. Rygterne siger, at Samsung denne gang lancerer de nye flagskibe tidligere på året end de plejer, allerede til januar.

Det kan dog være, at de alligevel vælger at vente til februar med præsentationen, som de plejer, og derefter sende telefonerne ud i marts. Det varer ikke længe, før vi ved mere. 2020 er snart slut og så går det løs med et spændende mobilår i 2021.

Se også: Nyheder om Samsung