Samsung Galaxy S21 Ultra vil understøtte S-Pen

Samsungs kommende flagskib, Galaxy S21 Ultra 5G, vil angiveligt have support for producentens S-Pen. Men ligesom oplader og høretelefoner vil den blive solgt som tilbehør.

Samsung Galaxy S21 Ultra vil understøtte S-Pen

Det er ikke ligefrem fordi premium mobiltelefonerne bliver billigere, tværtimod. Og samtidig virker det som om, at der følger mindre med i æskerne. Det så vi først med Apples iPhone 12, som kommer uden oplader og høretelefoner. Kort efter gik rygtet, at Samsung ville gøre det samme med Galaxy S21-serien. Til gengæld skulle den største i serien, Samsung Galaxy S21 Ultra, været udstyret med support for Samsungs S-Pen stylus. Desværre skulle også den være tilbehør.

Se også: De billigste priser på Samsung Galaxy-telefoner

Det giver mening at en stor mobil som Galaxy S20 Ultra, og næste års Galaxy S21 Ultra, kan udnyttes Samsungs S-Pen. Og det er altså netop hvad der skulle ske næste år, når de nye Galaxy S21 lander på hylderne. Det bliver dog kun den største model, S21 Ultra, som kan bruge S-Pen.

Ligesom oplader og høretelefoner bliver tilbehør, så bliver S-Pen det altså også. Og sandsynligvis vil den heller ikke have en plads til pennen i den kabinet. I stedet skulle en nyt cover kunne passe på den lille bluetooth stylus.

Læs også: Samsung Galaxy S21 overrasker: Her er seneste nyt

Samsung Galaxy S21 Ultra koncept
Samsung Galaxy S21 Ultra koncept

Galaxy S21 kommer allerede i januar

Flere og flere kilder melder ud, at Samsungs næste serie af topmodeller kommer tidligere end normalt. Angiveligt skulle S21-serien komme allerede til januar, hvor de normalt kommer sidst i februar. Hvor dette er tilfældet vides ikke, men måske Samsung vil tættere på Apples iPhone-lancering.

Der er allerede meget information ude om Samsung Galaxy S21, som får opdateret design. Skærmen i Ultra-modellen vil være på samme 6,9 tommer med 120 Hz og 2K-opløsning. Et massivt 5.000 mAh batteri, understøttelse af 45W hurtig opladning og Qualcomm Snapdragon 875 eller næste generations Exynos-chipsæt. Et minimum på 256 GB lagerplads og 12 GB RAM er også meget sandsynligt.

Det primære kamera vil stadig være på 108 megapixel, men det vil være en opgraderet HM3 Isocell-sensor.

Læs også: De 5 bedste Samsung Galaxy-telefoner