Samsung Galaxy S6 rygtes buer på begge sider

Der kommer til at være mange rygter endnu, inden Samsung Galaxy S6 bliver officiel, og de nyeste er fra Italien

Samsung Galaxy S6 rygtes buer på begge sider

Samsung Galaxy S6 ser ud til at blive en af de mest omdiskuterede og rygtede telefoner, der bliver præsenteret næste år. Der er mange forskellige rygter fremme, men de nyeste er alligevel noget anderledes – der kommer kun én version, men den vil bue på begge sider.

Læs også: Samsung Galaxy S6 fundet i testapp

Faktisk siger rygterne, at telefonens sider nærmere vil hælde og ikke bue lige så meget som på Samsung Galaxy Note Edge, men modsat Galaxy Note Edge, så vil Galaxy S6 altså gøre det på begge sider.

Det er en italiensk blog, der har fortalt om disse detaljer fra hvad de selv betegner som pålidelige kilder. Der er kommet et par detaljer derfra, som har vist sig at holde stik, men man skal dog stadig spise brød til.

Læs også:Samsung Galaxy S6 kan få tidlig premiere

Bloggen fortæller også, at Samsung vil løfte sløret for telefonen i Q2, hvilket passer noget bedre til det forventede tidspunkt end de sidste rygter. De talte nemlig om en præsentation allerede i starten af januar.

De sidste detaljer fra italienerne går på, at Samsung Galaxy S6 vil have en aluminiumskonstruktion i modsætning til det plastik, Samsung er så kendte for. Samsung er begyndt at bruge mere metal som i Galaxy Alpha, så det er ikke helt utænkeligt, at det også kommer i Galaxy S6.