Samsung Galaxy S7 kan komme med 3 forskellige processorer

Når Samsung Galaxy S7 bliver en realitet, vil der ifølge et rygte komme hele tre forskellige varianter med hver sin processor.

Samsung Galaxy S7 kan komme med 3 forskellige processorer

Rygterne svirrer allerede i luften om Samsungs næste topmodel, der skal følge op på succesen med Galaxy S6. Nu lader nye informationer til at være kommet frem om den kommende Samsung Galaxy S7.

Læs også: Samsung pønser på hjemmelavede kerner

Det er den altid velinformerede hjemmeside, SamMobile, som har fået informationer om, at der bliver hele tre varianter af telefonen. På det ydre vil der formentlig ikke være nogle forskelle at spore, men det vil der til gengæld indeni.

Hele tre forskellige processorer vil nemlig blive brugt til Samsung Galaxy S7: To fra Samsung selv og en fra Qualcomm.

To Exynos-processorer og én fra Qualcomm

Først er der en udgave med processoren Exynos 7422, som er en lille videreudvikling fra den Exynos 7420-processor, der sidder i den nuværende Samsung Galaxy S6. Denne variant vil kun blive solgt i Indien, lyder det.

Læs også: Ny mobilprocessor med hele 10 kerner lanceret

Næste variant er også fra Samsungs eget Exynos-brand, men af modellen 8890, som bliver det næste store skridt i udviklingen af Samsungs egne processorer.

Processoren i Samsung Galaxy S6 er allerede relativt langt foran alle konkurrenterne, når det gælder ren ydelse, og med den kommende processor ser det store forspring ud til at vedblive. Denne variant bliver den internationale udgave, som bl.a. kommer til Europa og dermed Danmark, Sydkorea samt Japan.

Læs også: Snapdragon 820 rygte: 3 GHz CPU, Samsung som producent

Når Samsung Galaxy S7 kommer på markedet, er Qualcomms næste processor, Snapdragon 820, på markedet, og netop denne processor vil også blive brugt i den tredje og sidste variant. Processoren er af en helt ny type ”Kryo” ARMv8-arkitektur og rygtes til at blive fremstillet af ingen ringere end Samsung selv.

Da dette rygte kommer mange måneder forud for en lancering af Galaxy S7, er det som altid nødvendigt at tage det med et gran salt. Meget kan nå at ske i udviklingen endnu, og rygtet kan også vise sig ganske simpelt ikke at være sandt. Tiden vil kun vise, om Samsung for første gang benytter tre forskellige processorer i en topmodel.