Samsung Galaxy S7 og S7 edge runder stor milepæl

Salget af sidste års Samsung-topmodeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, stryger fortsat derudad, og nu har producenten nået en stor milepæl.

Samsung Galaxy S7 og S7 edge runder stor milepæl

Selv om Samsung Galaxy S8 og S8+ har været i vente i månedsvis, har forbrugerne ikke holdt sig tilbage med alligevel at købe sidste års topmodeller fra Samsung.

Nye tal fra analyseinstituttet Strategy Analytics viser nemlig, at Samsung nu har solgt hele 55 millioner eksemplarer af Galaxy S7 og Galaxy S7 edge. Det skriver den sydkoreanske avis Yonhap News.

Dermed runder Samsung en stor milepæl cirka et år, efter telefonerne kom i handlen. De seneste tal fra analyseinstituttet viser også, at 7,2 millioner eksemplarer af de to topmodeller blev solgt i perioden januar-marts – altså dette års 1. kvartal, og dermed er der stadig godt gang i salget af de to flagskibe, som sidenhen er faldet væsentligt i pris.

Læs også: Analytiker: Samsung Galaxy S8 vil sælge dårligere end S7

Samsung har ganske vist fået langet mange Galaxy S7-smartphones over disken, men det tangerer endnu ikke rekorden. Da Samsung Galaxy S4 kunne købes fra april måned 2013, blev den i de efterfølgende 12 måneder solgt i hele 70 millioner eksemplarer, og siden da har Samsung ikke kunnet præstere at sælge lige så mange smartphones i S-serien på et år.

Ikke desto mindre har producenten ikke meget at være utilfreds over, for ifølge analyseinstituttet sidder Samsung på 23 % af smartphonemarkedet på trods af sidste års fadæse med Galaxy Note 7, som blev tilbagekaldt to gange.