Samsung Galaxy S7: Se de første billeder fra kameraet

De første billeder taget med Samsung Galaxy S7 er kommet frem, og det nye 12 megapixel kamera ser ganske lovende ud. Se alle billederne her.

Samsung Galaxy S7: Se de første billeder fra kameraet

Der er sket mange ændringer på kamerafronten i Galaxy S7, som blev lanceret søndag aften forud for Mobile World Congress 2016. Det store spørgsmål er så, om det nye 12 megapixel kamera med en Sony IMX260-sensor klarer sig bedre end det i forvejen imponerende kamera i forgængeren, Galaxy S6.

Det har Samsung selv prøvet at demonstrere ved at udgive nogle officielle billeder, der viser Samsung Galaxy S7’s evner inden for fotografi med BRITECELL-teknologien i stedet for ISOCELL i forgængeren.

Læs også: Samsung Galaxy S7 gemmer på et Sony kamera

På Samsungs officielle hjemmeside er der offentliggjort et galleri på 14 billeder, der viser hvor flotte billeder, man kan få med en moderne smartphone. Der er selvfølgelig tale om billeder taget af professionelle og under de bedst mulige betingelser, så et mere retvisende billede af dets evner på kamerafronten vil tegne sig senere. Herunder ses 10 af disse billeder.

Samsung Galaxy S7 kamera
Foto: Samsung.com
Til venstre: Samsung Galaxy S6 edge+. I midten: Galaxy S7 edge. Til højre: iPhone 6s

Video: Galaxy S7 edge vs. Galaxy S6 edge+ og iPhone 6s

I forbindelse med lanceringen af telefonen havde Samsung opstillet et mørkt rum, hvor man kunne se på egen hånd, hvor god BRITECELL-sensoren er til at håndtere mørke omgivelser. Her har hjemmesiden Phandroid været forbi og har sammenlignet Galaxy S7 edge med den store forgænger Galaxy S6 edge+ og iPhone 6s.

Læs også: Første kig på Samsung Galaxy S7 og S7 edge [WEB-TV]

Her ses en tydelig forskel i, hvor meget information der fanges af de tre forskellige kameraer, og kvinden, der fotograferes i det mørke rum, er klart tydeligst på billedet taget af Galaxy S7. Du kan se i videoen nedenfor, hvordan testen blev foretaget.

I de tre billeder ovenover kan du se resultaterne fra videoen, hvor det først er Galaxy S6 edge+, dernæst Galay S7 edge og til sidst iPhone 6s.

Hvad er dit umiddelbare indtryk af kameraet i Galaxy S7? Ser det lovende ud eller havde du forventet bedre resultater?