Samsung Galaxy S9 benchmark-ydelse lækket

Lækkede tests giver indikationer om, hvilken ydelse der kan forventes af Samsungs kommende Galaxy S9 telefoner.

Samsung Galaxy S9 benchmark-ydelse lækket

Mens designet på Samsung kommende Galaxy S9 begynder at tegne sig i horisonten er der samtidig nye indikationer på, hvad mobilen vil byde på af specifikationer.

En telefon der højst sandsynligt er en tidlig version af Samsungs Galaxy S9, under kodenavnet SM-G965U1, er nemlig dukket op i testprogrammet Geekbenchs database.

De lækkede oplysninger og testresultater giver derfor en idé om, hvad S9 vil byde på af ydelse og nøglekomponenter.

Se også:  Knivskarpe billeder af Samsung Galaxy S9 og S9+ lækket

Samsung Galaxy S9 Geekbench 4
Foto: Geekbench.com

Et lille performance boost

I den testede S9-version køres testprogrammet Geekbench 4.0 på Android 8.0 Oreo. Mobilen er her ekviperet med Qualcomms kommende Snapdragon 845 topprocessor og 6GB RAM.

Herhjemme vil de danske mobilkøbere nok få en anden processor ombord på Galaxy S9, da Samsung foretrækker at benytte deres egne Exynos-processor i de europæiske markeder.

Den nye processor scorer her 2.422 og 8.351 points i henholdsvis Single-core og Multi-core disciplinerne. Det er omtrent 20 pct. Højere end det den aktuelle Galaxy S8 mønstrer i dag. Sammenlignet med De Exynos-ekviperede Galaxy S8 telefoner er forspringet dog omkring 5 pct. lavere.

Hvordan Galaxy S9 ender med at præstere bliver dog først slået fast omkring lanceringen af telefonen. Denne rygtes pt. Til at ligge omkring årets MWC-messe i slutning af februar. En teaser omkring starten af januar er dog blevet antyder flere steder fra.

Læs også:  Kilde: Samsung giver et smugkig på S9 til januar