Samsung har allerede selv afsløret Galaxy Z Flip

Den er ikke officielt blevet lanceret endnu, men alligevel har Samsung selv afsløret den. Her er Samsungs egen video med den foldbare Galaxy Z Flip.

Samsung har allerede selv afsløret Galaxy Z Flip

Det er først i morgen et år årets mest ventede mobil-event løber af stablen, hvor det er blevet Samsungs tur til igen at vise hvad de dur til, men alligevel kunne producenten ikke dy sig for at vise deres nye foldbare mobil frem. Der er selvfølgelig tale om Samsung Galaxy Z Flip, der er et noget anderledes koncept end Galaxy Fold, som vi testede sidste år.

Samsung viste nemlig klaptelefonen, Galaxy Z Flip, frem i pauserne ved årets Oscaruddeling i Los Angeles, i form af en reklamevideo. I videoen får man et rigtig godt indtryk af klaptelefonen, som vi nærmest er garanteret at blive vist frem i morgen.

Læs også: Her er Samsung Galaxy Z Flip – Samsungs næste foldbare

Rygterne talte sandt om Samsung Galaxy Z Flip

Det er ikke altid man skal tro på hvad man hører, dog har det seneste års mobil-rygter været utroligt præcise. Og denne gang er det ikke anderledes, for Samsung Galaxy Z Flip er alt det som vi troede den ville være. Designet på Samsung Galaxy Z Flip er præcis, som rygterne havde fortalt os.

I videoen ser man klaptelefonens design, farver, dobbelte kamera, hole-punch i skærmen og også det lille display på ydersiden, der har forskellige funktioner og genveje. Her kan man fx se hvem der ringer og besvare opkald. Her er Samsungs reklamevideo for Galaxy Z Flip:

Læs også: Samsung Galaxy S20 og Z Flip lanceres den 11. februar

Motorola Razr versus Samsung Galaxy Z Flip

To forskellige klaptelefoner, men alligevel ens på mange punkter. Både Motorola Razr og Samsung Galaxy Z Flip genopliver det klassiske klaptelefon-design, men med moderne indmad og teknologi. Prisen er nogenlunde ens, hvor Samsungen angiveligt koster omkring 11.000 kroner, så ligger Motorolaen i 12.000 kroner. Men herfra er de to klaptelefoner ganske forskellige. Hvor Motorola Razr bærer præg af mange års udvikling, hvor hardwaren – chipset, RAM og kameraer –  er af ældre dato, så er Samsung Galaxy Z Flip noget mere moderne. Her finder man Snapdragon 855 Plus, 6,7 tommer AMOLED-skærm, 8 GB RAM, 256 GB lagerplads og dobbelt bagkamera med blandt andet et 12 megapixel primært kamera med blænde f1,8. Specifikationerne på Z Flip er stadig kun rygter, men ikke vi kan tro på disse, ligesom vi kunne på designet.

Det kommer vi til at se i morgen, når Samsung afslører Samsung Galaxy Z Flip, sammen med Galaxy S20-serien.

Hvad er i mest spændte på: Galaxy S20 eller Galaxy Z Flip?

Se også: Sammenlign priser og tilbud på Samsung-mobiler

Fortsættelse af sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 28/1/2020 publicerede redaktionen en artikel omkring temaet Her er Samsung Galaxy Z Flip – Samsungs næste foldbare – Artiklen kan du læse her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..