Samsung inviterer til Galaxy Note 8-event den 23. august

Samsung bekræfter nu endegyldigt, at Galaxy Note 8 bliver afsløret den 23. august om ved en 'Unpacked'-event om cirka en måneds tid.

Samsung inviterer til Galaxy Note 8-event den 23. august

Ventetiden er snart ovre, hvis du går og venter spændt på den næste topmodel fra Samsung. Producenten har nemlig netop udsendt en invitation til en ’Unpacked’-event, der finder sted den 23. august.

Der står ikke eksplicit i invitationen, at Galaxy Note 8 afsløres, men det kan vist ikke gøres meget tydeligere, at det er den, der er på dagsordenen.

I invitationen, som du kan se ovenover, ses nemlig omridset af samme Infinity Display, som er at finde i Galaxy S8 og S8+, hvori der står ”Do bigger things” med henvisning til, at produktiviteten øges med Galaxy Note 8 dels på grund af den større skærm på 6,3”, og dels på grund af den medfølgende stylus, som også ses på invitationen.

Derudover er den 23. august præcis samme dato, som blev afsløret i forrige uge som værende datoen, hvor Galaxy Note 8 afsløres. Tidligere på ugen meldte Samsungs direktør ud, at topmodellen ganske rigtigt bliver annonceret i løbet af august.

Læs også: Samsung lækker Galaxy Note 8 ved et ‘uheld’

Med udsendelsen af invitationen er der ikke længere behov for spekulationer. Det hele kommer altså til se ske onsdag den 23. august ved en stor event i New York på et endnu ukendt tidspunkt, men kender vi Samsung ret, bør eventen begynde klokken 17:00 dansk tid. Dette mangler vi dog endnu endelig bekræftelse på.

Hvad der derimod er sikkert, er at du kan besøge Samsungs hjemmeside på dagen og følge med i en livestream, som højst sandsynligt også vil være tilgængelig på YouTube. På dagen dækker Mobilsiden naturligvis alle nyhederne derfra.

Samsung Galaxy Note 8 ventes, udover den næsten kantfrie 6,3” store skærm med et aflangt 18,5:9-format, at blive den første smartphone fra producenten med et dualkamera på bagsiden, som begge skulle have en opløsning på 12 megapixel. At dømme ud fra invitationen ser det ud til, at Galaxy Note 8 får lige så runde hjørner rundt om skærmpanelet så Galaxy S8 og S8+, hvilket det dog ikke tydede på ud fra et lækket billede af et frontpanel. Derudover bør store dele af designet minde om det, vi allerede kender fra Galaxy S8 og S8+ bortset fra, at der gemmer sig en stylus i bunden.

Batteriet skulle få en kapacitet på 3.300 mAh, hvilket er midt imellem det, der er at finde i Galaxy S8 og S8+. Prisen på topmodellen bliver i den absolutte høje ende – nemlig 999 euro, forlyder det. Det vil i så fald svare til omkring 7.499 kroner her i Danmark, hvor Galaxy S8 og Galaxy S8+ landede i butikkerne med vejledende priser på henholdsvis 6.199 og 6.999 kroner.