Samsung inviterer til IFA-event: Nyt Gear S3-ur på vej

Om lidt over to uger skydes den store IFA-messe i Berlin i gang. Nu inviterer Samsung til en event i den forbindelse og samtidig teaser for et nyt Gear S3.

Samsung inviterer til IFA-event: Nyt Gear S3-ur på vej

Vi nærmer os med hastige skridt september måned. Ud over lanceringen af LG V20 og iPhone 7 betyder det også, at den årlige IFA-messe i Berlin skydes i gang. Fra fredag den 2. september til og med onsdag den 7. september byder IFA på Europas største messe for forbrugerelektronik.

Langt over 1.000 firmaer vil være til stede – blandt andet Samsung, som i weekenden har udsendt en invitation til en event. Flere udenlandske medier, heriblandt 9to5google, har modtaget en invitation i form af et billede, hvor Samsung traditionen tro inviterer til en pressekonference dagen inden IFA-messen officielt åbner dørene.

Læs også: Samsung arbejder på nyt Tizen-smartwatch kaldet Solis

Samsungs event finder sted torsdag den 1. september relativt tidligt på dagen – nemlig fra klokken 11:00 til 12:00. Hvis du endnu ikke selv har kunne antyde ud fra billedet, hvad Samsung har på programmet, kan der ikke være meget tvivl om, at den store nyhed bliver et nyt smartwatch: nærmere betegnet Gear S3 med Tizen som styresystem.

Samsung Gear S3 IFA
Foto: 9to5google.com

Uret har været rygtet i adskillige måneder, hvor det er kommet frem, at uret bliver rundt lige som forgængeren, hvor du kan navigere i softwaren ved at dreje kanten rundt om skærmen. Derudover ventes Gear S3 at komme i varianterne Classic, Frontier og Explorer.

Læs også: Samsung: Ikke flere Android Wear-smartwatches fra os

Den første klassiske udgave får angiveligt en lidt større skærm end de to andre, som er rettet mod fitness-folket og dem, der foretrækker et mere hårdført ur. Enten den ene eller begge fitness-udgaver vil blive udstyret med GPS, speedometer og barometer. Derover ventes uret at få en krone om sidst, mens der vil være en knap ud for tallene 2, 4 og 10.