Samsung lækker Galaxy Note 8 ved et ‘uheld’

Et slettet tweet fra den sydkoreanske tech-gigant viser første officielle billede af den kommende Galaxy Note 8 topmobil.

Samsung lækker Galaxy Note 8 ved et ‘uheld’

Med lidt over en måned til den formodede lancering af Samsungs næste topmobil, Galaxy Note 8, begynder rygtemøllen for alvor at dreje. Samsung er i disse dage også med til at bidrage med hype omkring den kommende toptelefon.

Se også: Samsung Galaxy Note 8 – debutdato lækket  

Selskabets officielle Twitter-konto tweeter i dag et billede for at promovere selskabets nyeste processor: Exynos 8895 – den processor der i dag findes i Galaxy S8. Bag processoren ses dog en endnu uset smartphone fra producenten.

Den mystiske smartphone er tydeligvis prydet med det såkaldte ’Infinity display’ hvor skærmen får lov til at udgøre næsten hele fronten på telefonen – ganske som i selskabets eksisterende S8-serie. Samtidigt byder toppen igen på et væld af frontvendte sensorer – givetvis til både iris- og ansigtsgenkendelse.

Note 8’s mest definerende feature, S-pen digitizeren, er dog ikke at spotte på billedet, hvor bunden af telefonen er beskåret væk.

Billedet og tweetet er siden blevet trukket tilbage, hvilket indikerer at Samsung er ude i et kontrolleret læk, der samtidig kan begynde at skabe forventninger til en ny topmobil fra producenten.

Læs også:  Samsung relancerer Galaxy Note 7 – nu kaldet Galaxy Note FE

SAmsung Galaxy Note 8 exynos
Det lækkede foto fra Samsung giver et indtryk hvordan den kommende Note 8 vil se ud. Foto: Samsung