Samsung lancerer Galaxy A20s i Danmark

Samsung er klar med en ny prisvenlig smartphone i den populære A-serie: Galaxy A20s. Se dansk pris og tilgængelighed i Danmark her.

Samsung lancerer Galaxy A20s i Danmark

Samsungs Galaxy A-serie sælger godt. Serien består af telefoner i den lave prisklasse og mellemklassen, og langt hen ad vejen kan telefonerne dække de flestes behov.

Derfor er Samsung nu også klar med endnu en model i Galaxy A-serien. I en pressemeddelelse oplyser Samsung nemlig, at producenten lancerer en ny Galaxy A20s i Danmark.

”Med A20s fortsætter vi med at udvide vores populære A-serie, som bidrager til, at flere får adgang til innovativ teknologi, der gør hverdagen lettere og mere underholdende. Den nye telefon har høj kamerakvalitet og funktionalitet, som man kender fra vores flagskibsmodeller,” siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Læs også: Mobildeal: Spar op til 2.400 kroner på Samsung Galaxy S20-serien

Foto: Samsung

Elegant design

Samsung Galaxy A20 har et klassisk design inspireret af de øvrige modeller i A-serien. Du finder altså en stilren glasbagside med fingeraftrykslæser og en konstruktion med bløde hjørner og kanter. Skærmen, som måler 6,5 tommer, er en såkaldt Infinity V-skærm – det vil sige, at frontkameraet er delvist integreret i toppen af skærmen.

Netop skærmen, som er af IPS-typen, har en opløsning på 720 x 1.560 pixels – svarende til en HD-opløsning i formatet 19,5:9.

Læs også: Samsung Galaxy Note 20 præsenteres den 5. august

Foto: Samsung

Tre bagkameraer

Den nye Galaxy A20s er udstyret med tre bagkameraer – noget der for få år siden kun var forbeholdt de dyrere smartphones.

Den primære sensor er på 13 megapixel og har en blænde på f/1,8. Den bliver akkompagneret af en 8 megapixel f/2,2 sensor med 120 graders ultravidvinkelobjektiv og sidst, men ikke mindst, en 5 megapixel dybdesensor med en blænde på f/2,2.

Selfiekameraet foran har en opløsning på 8 megapixel og en blænde på f/2,0.

Mekanikken er det noget aldrende Snapdragon 450-chipset helt tilbage fra 2017. Det gemmer på en ottekernet processor, som nok skal kunne klare dagligdagens gøremål, men som dog kommer til kort, når det kommer til mere krævende ting som tunge spil.

Dertil finder du 3 GB RAM og 32 GB lagerplads, som kan udvides med op til yderligere 512 GB lagerplads. Det hele drives af et batteri på 4.000 mAh, som kan lades op med hurtigopladning med en effekt på 15 watt.

Læs også: Samsung vil også fjerne opladeren fra salgsæsken

Foto: Samsung

Samsung Galaxy A20s: Pris og tilgængelighed i Danmark

Den nye Samsung Galaxy A20s kan købes i Danmark fra og med slutningen af juli 2020 til en vejledende udsalgspris på 1.399 kroner.

I Danmark kan du købe Samsung Galaxy A20s i farverne sort, hvid og blå.

Det vides endnu ikke, hos hvilke forhandlere du vil kunne købe den nye prisvenlige Galaxy A20s.

Specifikationer på Samsung Galaxy A20s:

Skærm 6,5” HD+ Infinity V-display 720 x 1560
Kamera Bagkamera: 13 megapixel hovedkamera (f1,8). 8 megapixel ultravidvinkel (f/2,2) og 5 megapixel dybdekamera (f/2,2)Frontkamera: 8 megapixel (f/2,0)
Dimensioner & vægt ‎163,3 x 77,5 x 8,0 mm.‎

Vægt 183 gram

Processor Octa core CPU, 1,8 GHz
RAM og lagerplads 3 GB RAM

32 GB intern lagring. microSD op til 512 GB

Batteri 4,000 mAh (Typisk) 15 W hurtigopladning

Se også: Find de bedste priser på Samsung-telefoner

Seneste tilføjelse til sagen

Der er kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. d. 16/7/2020 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen om Guide: De hurtigste Android-telefoner – sommer 2020 – Den næste artikel om emnet finder du her. Seneste nyheder om Samsung galaxy finder du her..