Samsung lancerer nyt smartwatch, Galaxy Fit og Galaxy Buds

Udover de nye Galaxy S10, så lancerer Samsung nu også Galaxy Watch Active, Galaxy Fit og Galaxy Buds.

Samsung lancerer nyt smartwatch, Galaxy Fit og Galaxy Buds

Som om det ikke er nok med Galaxy S10-serien og Galaxy Fold, så lancerer Samsung også tre nye wearables: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit og headsettet Galaxy Buds.

Claus Holm, Director IM og Country Manager i Danmark, siger:

“Flere og flere mennesker går op i deres helbred, og derfor er der også behov for produkter, som forenkler og hjælper en til at opnå en aktiv og sund hverdag. Alle har forskellige måder og tempi til nå deres sundhedsmål på. Og vi er sikre på, at vores nye produkter kan hjælpe og motivere mange,”

Læs også: Her er Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy Buds kan trådløst oplades af Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy Buds

Sammen med Galaxy S10 lancerede Samsung et helt nyt trådløst headset. Galaxy Buds har forbedret lyd, pasform og og trådløs opladning. De har op til 6 timers batteritid og kommer med et etui med indbygget batteri, så giver yderligere 7 timers batteri. Efter 15 minutter i etuiet, så skulle Galaxy Buds kunne holde 1,7 timer. 

Lyden i Samsungs nye fuldstændig trådløse headset, Galaxy Buds, er justeret i samarbejde med velrenommerede AKG. Med en ny Enhanced Ambient Sound får man mulighed for at forblive opmærksom på omgivelserne, samtidig med at man lytter til musik.

Derudover har Galaxy Buds fået en ny adaptiv mikrofon, som har både en intern og ekstern lydabsorptionsevne, så man på trods af støj helt problemfrit kan have samtaler.

Samsung Galaxy Buds kommer i butikkerne den 29. marts til vejledende 1.199 kroner. De kommer i farver sort og hvid.

Forudbestiller du Samsung Galaxy S10 eller Galaxy S10+, så kan du ganske gratis få Galaxy Buds med. Hvordan du gør det, kan du læse mere om her.

Galaxy Watch Active
Samsung Galaxy Watch kommer i farverne sølv, sort og rose gold. Foto: Samsung

Samsung Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active er et spritnyt smartwatch, hvor Samsung fokuserer på sundhed og en aktiv livsstil.  Urkassen i Galaxy Watch er på 40 mm og er lavet i aluminium. Skærmens opløsning er på 360 x 360 og er beskyttet af Gorilla Glass 3.

Galaxy Watch Active kan overvåge motion, søvn, stress og velvære, men selvfølgelig også tracke dit træningspas. Faktisk registrerer Watch Active automatisk op til 39 forskellige aktiviiteter, så din træning altid bliver målt. 

Samsung Health appen er selvfølgelig dybt integreret i uret, så du får et samlet overblik over din træning, skridt, søvn og meget mere. Galaxy Watch vil også hjælpe med til en livsstil med mindre stress. Stress Tracker-funktionen hjælper brugeren til let at måle og registrere stress.

Samsung Galaxy Watch Active lander i butikkerne 22. marts i farverne sort, sølv og rosegold. Den vejledende pris er 1.999 kroner. Uret har 768MB RAM og 4GB lagerplads.

Læs også: Samsung Galaxy S10: Pris og tilgængelighed

Galaxy Fit e
Både Samsung Galaxy Fit og Fie e har søvnregistrering. Foto: Samsung

Samsung Galaxy Fit og Fit e

Samsung Galaxy Fit og Fit e er udviklet til både maratonløberen til hverdagsmotionisten. Deres vægt er helt nede på 24 gram for Fit og 15 gram for Fit e, men batteriet skulle stadig holde til en hel uges brug. 

Galaxy Fit og Galaxy Fit e begynder at måle din aktivitet, når du går, kører, cykler, roer eller begynder et træningspas. Derudover kan man manuelt vælge i mellem hele 90 forskellige aktiviteter i Samsungs Health app på mobilen, som derefter starter automatisk på Galaxy Fit og Galaxy Fit e.

Man kan desuden modtage notifikationer og påmindelser fra mobilen på Galaxy Fit, som har en 0,95 tommer AMOLED farveskærm. 

Både Fit og Fit e er vandtætte, 5ATM2, og kan således både benyttes i regnvejr, brusebadet og poolen. De kan begge måle brugerens søvn og Galaxy Fit kan måle stressniveauer.

Samsung Galaxy Fit og Fit e kommer i butikkerne i slutningen af april. Galaxy Fit koster vejledende 799 kroner og Galaxy Fit e 349 kroner. De kommer begge i sort og hvid.

Læs også: Samsung Galaxy S10 er officiel

Specifikationer på Galaxy Watch Active, Fit og Fit e

  Galaxy Watch Active Galaxy Fit Galaxy Fit e
Mål og vægt 39,5 x 39,5 x 10,5 mm
25g
18,3 x 44,6 x 11,2 mm
24g 
16 x 40,2 x 10,9 mm
15g 
Skærm  1,1 ”
360×360 pixel
 0,95″ AMOLED
120×240 pixel
 0,74″ PMOLED
64×128 pixel
Batteri  230 mAh  120 mAh  70 mAh
Processor  Exynos 9110 MCU Cortex M33F MCU Cortex M0  
Hukommelse  768MB RAM
4GB lager
512KB RAM
32MB lager 
128KB RAM
4MB lager
Software Tizen Wearable OS 4.0 Realtime OS   Realtime OS
Robusthed 5ATM + IP68
MIL-STD-810G
5ATM vandtæt
MIL STD 810G 
5ATM vandtæt
MIL STD 810G 
Sensorer Accelerometer
Gyroscope
Barometer
Heart Rate Monitoring
Ambient Light 
Heart Rate Monitoring
Accelerometer
Gyroscope 
Heart Rate Monitoring
Accelerometer