Samsung vil give dig 50 % af købsprisen på Galaxy S20

Hvis du køber Galaxy S20 og opgraderer til en ny S-model inden for to år, vil Samsung købe S20-modellen af dig for 50 procent af købsprisen.

Samsung vil give dig 50 % af købsprisen på Galaxy S20

Det er ikke gået helt så godt for Galaxy S20, som Samsung formentlig havde håbet på. Dels har Galaxy S20 Ultra ikke fået de bedste anmeldelser, og den høje pris uden rabatmulighed har absolut ikke hjulpet. 10.499 kroner for en mobil er alligevel mange penge – særligt for en Android mobil. Hvis man så lægger en pandemi oveni hatten, så bliver det svært.

Se også: Find billigste Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung tilbyder 50 procent tilbage på S20 efter to år

Det har fået Samsung til at love køberne af Galaxy S20, at de får halvdelen af købsprisen tilbage, hvis de sælger den tilbage til Samsung inden for to år.

Det lyder måske lidt indviklet, og der er selvfølgelig hager ved det hele. Men kort sagt går det til således, at Samsung giver dig halvdelen af købsprisen for S20, hvis du inden for to år vil opgradere til en ny model. Og der er ikke tale om tilgodebevis eller andet i den stil, det er pengene tilbage der gælder. Penge, du kan bruge på at købe den til den tid nyeste Galaxy S-telefon.

Kravene er, at telefonen ikke må være i stykker, og det gælder heller ikke, hvis man har købt den på afbetaling eller via Samsungs opgraderingsprogram.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Se også: Anmeldelse af Samsung Galaxy S20 Ultra

Overvejer lignende tilbud til S10 og Note 10

På nuværende tidspunkt gælder det kun Galaxy S20-serien, og altså hverken sidste års Galaxy S10 eller Galaxy Note 10. Samsung har dog meddelt, at de overvejer at udvide tilbuddet.

Galaxy Note 20 kunne meget vel være en kandidat til samme tilbud, men det er alt for tidligt at sige noget om. Samsung vil meget gerne få købernes øjne op for den nyeste Galaxy-serie, så det er forståeligt, at de finder på ting og sager. Om det her kan gøre noget godt for salget, må tiden vise. Det kan få prisen til at virke mere overkommelig.

Se også: Nyheder om Samsung