Se Samsung Galaxy S7 bryde ud i spontan brand [VIDEO]

Samsung døjer i disse dage med brændende smartphones. Overvågningsoptagelser viser hvordan en Galaxy S7 selvantænder

Se Samsung Galaxy S7 bryde ud i spontan brand [VIDEO]

Det var et sæt tvivlsomme batterier, der for to uger siden tvang Samsung til at indlede en storstilet tilbagekaldelse af deres nyeste flagskib, Galaxy Note 7. I over 35 tilfælde udviklede batteriet så meget varme, at enheden brød ud i brand.

En anden af selskabets mest populære telefoner, Galaxy S7, synes nu, at kunne udvise en lignende selvdestruktiv adfærd.

Læs også:  Samsung Galaxy Note 7 selvantænder i 6-årig drengs hånd

Det oplevede, Sarah Crockett, en britisk Samsung S7 ejer, under et cafébesøg, da hendes tre måneder gamle smartphone spontant begyndte at nedsmelte i en sky af røg og toksiske dampe.

Forud for selvantændelsen begyndte smartphonen at udvikle voldsom varme – ”Den startede med at bugne i min hånd – og så blev pludselig utrolig varm. Jeg smed den på bordet. Bare få sekunder var stedet fyldt med røg og jeg sprang væk” beretter hun til den britiske formiddagsavis The Sun.

Se også:  Rygte: Samsung deaktiverer snart alle Galaxy Note 7-enheder

Caféen overvågningskameraer fangede hele episoden med den fyrrige smartphone. Se selvantændelsen ske herunder.

Samsung Galaxy S7 ild
Sarah Crocketts farlige Samsung S7 var slemt medtaget efter selvantændelsen. Foto: The Sun

Dyrt for Samsung

Efter en dyr tilbagekaldelse af Samsung Note 7 på grund af selvantændelse, er det nu selskabets mest populære mobil, Galaxy S7, der nu beskyldes for brandfare.

I USA er selskabet under anklage fra advokatselskabet classaction.com, som fører sag for en S7-ejer som mener at være udsat for anden og tredjegradsforbrændinger, forårsaget af sin Samsung smartphone.

Techanalytikkere estimerer, at Samsung i alt står til at miste omsætning for omkring en milliard amerikanske dollars alene på grund af Note 7 tilbagekaldelsen.

Se også:  Tilbagekaldelse af Samsung Note 7: Så dyrt bliver det