Se Samsungs nye Galaxy S8-trailer

Der bliver teaset med nye proportioner og virtuelle universer i Samsungs trailer for den kommende Galaxy S8.

Se Samsungs nye Galaxy S8-trailer

Mens billeder og specifikationer på Samsung kommende toptelefoner bliver lækket til højre og venstre, er der stadig en del usikkerhed omkring selve funktionerne i den kommende Galaxy S8 toptelefon fra Samsung.

I Samsung nyeste trailer for det næste Unpacked-event hvor S8 forventes at debutere hinter Samsung noget om hvad der kan forventes i ottende generation af S-mobilerne.

Læs også:  Nye billeder af Samsung Galaxy S8 og priser på tilbehør lækket

Her ses en dør i et usædvanligt format med buede kanter – ligesom displayet i den kommende Galaxy S8, hvor formatet menes at blive 18.5:9 og med afskårne hjørner.
Når denne åbnes, åbnes et nyt univers med en kosmisk udsigt med planeter, gaskæmper, stjerner samt asteroider der kommer flyvende i slow-motion.

Det synes at underbygge rygter om en særlig vild slow-motion funktion i kameraet, og peger samtidig i retning af at Samsung fastholder visionen om at skubbe Virtual Reality teknologi frem.

Klik herunder for at se teaseren

Sidste år benyttede Samsung også små filmklip til at fremvise funktioner i den dengang hemmeligholdte Galalxy S7. Dengang var Virtual Reality og vandtæthed to af de bærende temaer.

Hvad mobilen vil byde på, vil Samsung afsløre den 29. marts. Mobilsiden.dk vil følge eventet tæt.

Se også:  Rygte: Samsung Galaxy S8 kan optage super-slow motion