Skærmen i iPhone 8 kan blive kurvet hele vejen rundt

iPhone 8 får ikke blot en kurvet skærm som i Samsungs topmodeller. Den bliver i stedet kurvet hele vejen rundt om ifølge de seneste rygter.

Skærmen i iPhone 8 kan blive kurvet hele vejen rundt

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Rygter om, at Apple udstyrer næste års iPhone 8 med en kurvet skærm har floreret i adskillige måneder, men ifølge de seneste oplysninger bliver det ikke en hvilken som helst kurvet skærm.

Kurvede skærme i smartphones er kommet for at blive. Det blev senest understreget af kinesiske Xiaomi, der lancerede den vilde model Mi Mix, der er kurvet på tre ud af fire sider og nærmest ingen kant har.

Læs også: Avis: Apple arbejder med over 10 iPhone 8-prototyper

Apple vil tage skærmteknologien skridtet videre, når næste års iPhone 8 bliver lanceret. Ifølge den sydkoreanske avis The Korea Herald står Apple nemlig til at udstyre iPhone 8 med en skærm, der er kurvet på alle fire sider – altså hele vejen rundt. Dermed vil der ingen kant rundt om skærmen være.

Der åbnes således op for muligheden, at fronten bliver udgjort udelukkende af den kurvede skærm. Selv inden iPhone 7 blev lanceret i år, gik der forlydender om, at Apple eksperimenterede med at integrere home-knappen som en del af skærmen, men om det fortsat er ambitionen med iPhone 8, er endnu ikke til at vide med sikkerhed.

Læs også: Medie: iPhone 8 får OLED-skærm fra Samsung

Idéen om en kurvet skærm langs alle sider og en integreret home-knap har designeren Matteo Gentile tidligere på året forsøgt at visualisere.

Igen skal det bemærkes, at intet er sikkert på nuværende tidspunkt – dels på grund af de mange forskellige rygter, der florerer, og dels på grund af de mange måneder, der endnu er til den ventede lancering af telefonen, hvor Apple kan fejre 10 års iPhone-jubilæum. Sidst, men ikke mindst, kan der også blot være tale om én af de 10 prototyper, som Apple angiveligt har i omløb.

Se et af de mange bud på, hvordan iPhone 8 – som måske kommer endnu senere end ventet – kan komme til at se ud i videoen nedenfor.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobiltelefoner