Sony Xperia 10 II: Ny mellemklasse med tredobbelt kamera og større batteri

Sony Xperia 10 II er producentens nyeste mellemklasse-mobil med 25 procent større batteri, OLED-skærm og tredobbelt kamera.

Sony Xperia 10 II: Ny mellemklasse med tredobbelt kamera og større batteri

Det er ikke kun Sony Xperia 1 II vi i dag skal sidde og savle over, for producenten er også klar med en ny mellemklasse-model. Fremover er Sonys mellemklasse let af få overblik over, for der kommer kun denne ene model. Sony Xperia 10 II skal imponere med en 6 tommer OLED-skærm, et stort batteri, tredobbelt kamera, beskyttelse mod vand og støv samt en lettere vægt.

Læs også: Test: Sony Xperia 5 – Den bedste Sony i lang tid

Sony Xperia 10 II fået stort batteri

Sonys Xperia 10 II kommer med et velkendt 21:9 CinemaWide-format, hvilket betyder et ganske aflang skærm og en smallere mobil. Skærmen er af OLED-slagsen i 6 tommer med en høj opløsning: 1080 x 2520 pixel. Det hele skal trækkes af en Snapdragon 665-mellemklasse-processor, sammen med 128 GB lagerplads, der kan udvides med microSD-hukommelseskort, og 4GB RAM. Den kommer med både IP68-certificering, Gorilla Glass 6-skærmbeskyttelse og nyeste Android 10.

Til at trække Xperia 10 IIs indmad, har Sony isat et 25 procent større batteri. Det store 3600 mAh-batteri kommer med opladningsteknologier der holder batteriet kørende i længere tid. Battery Care forhindrer overopladning på mobilen ved at oplade den til 90 procent, og herefter vente med at oplade de sidste 10 procent. Derudover overvåger Xperia Adaptive Charging-funktionen mobilen under opladning, hvilket sikrer, at batteriet ikke overbelastes.

Sony Xperia 10 II
Sony Xperia 10 II er beskyttet mod støv og vand med IP68-certificering.

Tredobbelt kamera i Sonys mellemklasse-mobil

Xperia 10 II kommer med hele tre kameraeer, herunder et 12 megapixel primært og to 8 megapixel kameraer. Objektiverne har den samme brændvidde som i flagskibet Xperia 1: Ultravidvinkel (16mm), vidvinkel (26mm) og telefoto (52mm).

Sonys nye farvegengivelse-forbedringer gør, at det er blevet endnu lettere skabe sjove og flotte billeder med Sonys forudinstillinger for mad, portrætter og nat, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet i situationer med lav belysning.

Sony Xperia 10 II understøtter desuden filmoptagelse i 4K.

Læs også: Sony lancerer budgetmobilen Xperia L4 med tredobbelt kamera

Sony Xperia 10 II er i butikkerne til april

Xperia 10 II bliver lancereret i farverne sort og hvid og vil være tilgængelig fra slutningen af april 2020, til en vejledende på 2.799 kroner.

Læs også: Find priser og tilbud på Sony Xperia-mobiler