Sort HTC One kræver tålmodighed

HTC One kommer i farverne sort og hvid, men det kræver ekstra tålmodighed, hvis du vil have den sorte model.

Sort HTC One kræver tålmodighed

En række brugere på Mobildebat.dk skriver, at de har fået en mail fra teleselskabet 3, hvor det oplyses den sorte variant af HTC One først kommer i juni måned. Til trods for, at HTC tidligere har meldt ud salgsstarten var slutningen af marts måned. Denne er dog siden lanceringen blevet forsinket til midten af april.

 – Stor efterspørgsel forsinker HTC One i 14 dage

 – ”Vi beklager meget, men den store efterspørgsel på HTC One har givet os udfordringer. Vi har ikke kunne få nok enheder til landet, hvilket er årsagen til, at vi har besluttet, at rykket salgsstarten fra ultimo marts til medio april,” fortalte Peter Frølund, nordisk direktør i HTC, til Mobilsiden.dk i sidste uge.

Men den sorte variant forsinkes altså endnu mere. Mobilsiden.dk har nemlig fået bekræftet fra teleselskabet 3, at de har sendt denne mail ud til deres kunder. Ligesom Elgiganten også på deres hjemmeside har rykket salgsstarten på den sorte model – datoen er nu 7. juni 2013.

 – ”Den hvide model er prioriteret pga. den store efterspørgsel. Så derfor har vi sat alt ind på at levere én farve først og udskudt den sorte model,” lyder det fra Peter Frølund til Mobilsiden.dk.

Så måske grunden stemmer overens med de rygter, som netop nu florerer på internettet, at HTC har problemer med at skaffe hardware komponenter til HTC One.