Store kameraopdateringer til iPhone 15 gør Pro-modellen overflødig

Når iPhone 15-serien kommer, siger rygte, at alle modeller får Apples nyeste 48 megapixelsensor - det kan give problemer for 15 Pro.

Store kameraopdateringer til iPhone 15 gør Pro-modellen overflødig

De to bedste iPhones, når det gælder kameraet, er iPhone 14 Pro og 14 Pro Max. De har Apples nyeste 48 megapixel store sensor, der gør en markant forskel i forhold til kameraet på de almindelige modeller.

Når iPhone 15 kommer, så ser det dog ud til, at der bliver udlignet meget på den konto.

Se også: Priser på iPhone

Alle iPhone 15 telefoner får 48 megapixelkamera

Ifølge onlineforlydender fra ITHome antydes det, at fremstillingsprocessen bag kameramoduler har været udsat for betydeligt mere pres i år sammenlignet med sidste år, og det skyldes, at Apple giver alle modeller i iPhone 15-serien det 48 megapixel store kamera.

Sensorordren er som altid gået til Sony og de skulle have følt sig presset på produktionen, at de har bedt TSMC om ekstra hjælp på grund af “mangel på produktionskapacitet”.

Samtidig skulle ekstra kompleksitet i CMOS-sensoren have besværliggjort produktionen yderligere.

Se også: Den billigste iPhone er altid brugt, men god som ny

15 Pro kan blive sværere at sælge

Det er kun et rygte, men hvis alle iPhone 15-telefoner får 48 megapixelkameraer, så kan det se sværere ud for Apple at sælge i hvert fald 15 Pro, som ellers er en telefon, som Apple tjener mere på end standardmodellen.

Det bliver interessant at se, om Apple spæder Pro-modellen op med andre kamerafunktioner, der ikke kommer til standardmodellen.

Se også: Mobiltelefoner med godt kamera