Store problemer med den nye iPhone 15-serie

Mange har set frem til den nye iPhone 15-serie, men der viser sig at være store problemer med de nye iPhones.

Store problemer med den nye iPhone 15-serie

Den nye serie af iPhones, iPhone 15, er dårlig nok blevet lanceret, før det nu vælter ind med meldinger om forskellige problemer.

Den kendte youtuber ”JerryRigEverything” har blandt andet udsat den nye iPhone 15 Pro for en række holdbarhedstests, hvor den nye iPhone på ingen måde imponerer.

Se også: Brugte iPhones er bedst til børn

Tvivlsom kvalitet

Testen, som ”JerryRigEverything” har udført, viser store problemer med byggekvaliteten på den nye iPhone 15 Pro Max. Eksempelvis demonstrerer den kendte youtuber i sin test, at der ikke skal meget til, før iPhone 15 Pro Max begynder at slå revner.

Ved lanceringen af iPhone 15 Pro og Pro Max slog Apple det ellers stort op, at it-giganten nu anvender titanium af høj kvalitet.

Dette stilles der nu, med rette, spørgsmålstegn ved, efter de overraskende resultater, som holdbarhedstesten har vist.

Læs også: Test: Er iPhone 15 Pro Max den bedste kameramobil?

iPhone 15 Pro Max overopheder

Det er dog ikke kun den ydre kvalitet af iPhone 15 Pro-serien, som der kan stilles spørgsmålstegn ved. Det viser sig nemlig også, at iPhone 15 Pro Max har tendens til at overophede – selv ved let belastning.

Flere ejere af iPhone 15 Pro Max har nemlig oplevet, at temperaturen på deres telefon kan blive så høj, at telefonen er ubehagelig at have i hånden.

I første omgang var mange overbevist om, at den nye processor, Apple A17 Pro, var årsag til den store varmeudledning. Ifølge den velrenommerede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo skal årsagen til den varme iPhone dog findes andetsteds. Det oplyser han i et indlæg på mediet Medium.

Ifølge Ming-Chi Kuo er årsagen, at Apple har taget nye metoder i brug til at sænke vægten på den nye iPhone 15 Pro Max.

Apple er nemlig efter sigende gået på kompromis med de dele, der skal håndtere varmen, for til gengæld at gøre telefonen lettere. Lettere er iPhone 15 Pro Max da også blevet. Den vejer nemlig knap 20 gram mindre end forrige generation, men mon ikke de fleste havde foretrukket et bedre kompromis mellem vægt og ydelse.

Læs også: Hvilken iPhone har den bedste batteritid?