Stream fodbold og tennis i HD på telefonen

Det er gode muligheder for streaming af sport på mobilen

Stream fodbold og tennis i HD på telefonen

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Trenden er kun gået én vej de senere år. Flere og flere vælger den dyre TV-pakke fra til fordel for streaming på internettet eller sammensatte kanalpakker som eksempelvis Boxer.

Nogle tager sågar skridtet helt ud og dropper alt, der hedder abonnement. Altså lige med undtagelse af streaming, hvor tjenester som HBO Nordic, Netflix med flere fortsætter med at kapre kunder.

Til gengæld lader mange til at have overset den tendens, der også er i gang inden for sportens verden. Her dropper flere og flere de dyre løsninger og hopper i stedet over til de danske bookmakere, som er begyndt at opkøbe rettighederne til at vise sportsbegivenheder.

Se også:  Nye EU-regler sprænger streaming-grænser

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sport døgnet rundt hos betting-selskaberne – men kun på mobil

Og umiddelbart lyder det godt med ubegrænset og fri adgang til de store fodboldkampe og tennis-turneringer fra hele verden. Der er dog det ’aber dabei’, at rettighederne kun gælder på mobil, tablet og computer. Du kan altså ikke se kampene på TV.

Tilmeld er der en begrænsning på skærmstørrelse, som gør, at det på mobilen er helt optimalt i HD, mens det på større tablet og computer kan virke irriterende, at det ikke kan blæses op i fuld skærm.

Til gengæld kan man som sportsfan glæde sig over, at en indbetaling på én krone med VISA-kortet giver adgang til ubegrænsede kampe fra La Liga, NBA, Bundesligaen, ATP & WTA Tour plus meget mere. Der er altså fuld valuta for pengene – dog i begrænset skærmstørrelse.

Hos tennislive.dk kan du få et dagligt overblik over alle tenniskampe. Lige fra ITF og Challenger på de lave niveauer til finalerne ved Grand Slams.

Se også:  Facebook vil i aften streame sin første fodboldkamp

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvem streamer hvad?

Det var bookmakerne Bet365 og Unibet, der var først på banen med tilbuddet til spillerne. Flere er fulgt efter siden. Udvalget er så godt som vokset hver dag efterfølgende, så alt fra tenniskampe nærmest uden tilskuere til fodboldkampe som Real Madrid – FC Barcelona og Bayern München – Dortmund kan ses direkte. På direktefodbold.dk får du et altid opdateret overblik over netop dagens fodboldkampe.

Læs også:  Netflix slipper farverne løs: nu kan du streame i HDR

Seneste nyt om Mobiltelefoner