Terrortest: Samsung Galaxy S20 Ultra er en hårdfør sag

Er Samsung Galaxy S20 Ultra lige så holdbar, som navnet "Ultra" antyder? Det har youtuberen JerryRigEverything undersøgt i en ny video, hvor han udfører sin sædvanlige torturtest.

Terrortest: Samsung Galaxy S20 Ultra er en hårdfør sag

Når man er en ny smartphone på markedet, har man et fuldspækket skema de første uger. Man skal pilles på af alle nysgerrige anmeldere og kunder, man skal tage en masse billeder for at vise, hvad man dur til, og man skal skilles ad, så folk kan få et kig ind. Sidst, men ikke mindst, skal man stå sin kraftprøve og bevise, at man faktisk kan holde til brugernes ikke altid så blide håndtering. Er man en populær topmodel, bliver man tilmed udsat for Zack fra YouTube-kanalen JerryRigEverything.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 Ultra

Denne sidste prøve er for at give alle et billede af telefonens hårdførhed – kan den klare fysisk afstraffelse? Vi har ventet på, at det skulle blive Samsungs nyeste topmodel, Galaxy S20 Ultra, der fik en omgang tæsk, og nu er JerryRigEverything-testfilmen endelig klar.

For den, der ikke kan holde ud at se Zack torturere den stakkels telefon i otte minutter, kan vi fortælle, at S20 Ultra klarer sig lige så godt som de fleste andre flagskibe. Den får ridser ved de forventede niveauer, hvilket betyder, at ’Ultra’-betegnelsen udelukkende handler om specifikationer.

Klarer torturtesten fornuftigt

Skærmen klarer en lille flamme relativt udmærket, og der lader ikke til at være sket permanent skade, når først flammen er væk. Når Zack begynder at bøje telefonen, giver den sig en smule, men det kan ikke være meget anderledes med en så stor telefon. Der ser dog heller ikke ud til at komme nogen varig skade efter bøjningsøvelsen, så her klarer den sig bedre end Pixel 4 XL, der knækkede, da Zack tog den under kærlig behandling.

Telefonens store kameramodul virker velbeskyttet. Det er vigtigt med tanke på hvor meget, det stikker ud.

Konklusionen er, at din Galaxy S20 Ultra kommer til at klare sig helt fint, hvis ikke du insisterer på at bruge den som fodbold i længere tid eller lignende mishandlende adfærd. Man kan imidlertid argumentere for, at en pris på over 9.000 kroner i sig selv bør få de fleste til at passe lidt ekstra på den.

Se også: Find de bedste priser på Samsung Galaxy S20 Ultra