Tilbehør til Samsung Galaxy Note 9 lækket før tid

Flere af de tilbehørsprodukter, som Samsung lancerer sammen med Galaxy Note 9, er blevet lækket. Blandt produkterne er et MIL-STD 810G-godkendt cover.

Tilbehør til Samsung Galaxy Note 9 lækket før tid

Der er en stor lancering fra Samsung i vente med Galaxy Note 9 som hovednyheden og formentlig også en Galaxy Tab S4.

Læs også: Samsung Galaxy Note9: Farver og priser lækket

Ud over selve telefonen vil der også være nye tilbehørsprodukter fra Samsung. Billeder af disse er allerede nu blevet lækket via hjemmesiden Winfuture.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen
Foto: Winfuture.de

Billeder af ny S Pen i alle farver

Det første produkt er den nye S Pen, som først og fremmest er inkluderet i salgsæsken, men som formentlig også kan købes som et tilbehørsprodukt.

Det nye ved denne S Pen er, at den er forbundet med Bluetooth, og den har derfor fået et større batteri, som automatisk oplades, når den er indsat i telefonen. Nye features i den nye S Pen er blandt andet muligheden for at styre pause og starte musik og skifte nummer. S Pen kan også bruges som kameraudløser, og den kan også bruges til at åbne en række apps, man selv har angivet i indstillinger.

Som noget nyt får den nye S Pen også nogle særlige farver. S Pen kommer i farverne gul/guld, brun/rosaguld, lyserød og sort.

Samsung Galaxy Note 9
Foto: Winfuture.de

Covers til enhver smag

De næste tilbehørsprodukter er en række covers af forskellige udseende. Der er både silikonecovers flip covers i forskellige materialer – blandt andet hvad der ser ud til at være en form for stof. Der er covers i farverne sort, blå, grå, lyserød og gul.

Et af coverne er mere specielle. Det ser ud til at være udført i metal og er MIL-STD 810G-godkendt. Det vil sige, at coveret er utroligt hårdført, og det kan blandt andet tåle at blive tabt fra 1,8 meters højde. Dette cover fås både i sølv og sort. Coveret vil koste 60 euro, oplyser tipsteren Roland Quandt, som står bag mediet Winfuture.

Samsung Galaxy Note 9 bliver præsenteret torsdag den 9. august, og flagskibet menes at komme til salg i butikkerne fredag den 24. august.