Top 10 mobiler i december

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i december måned.

Top 10 mobiler i december

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i november

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i december 2017:

Top 10 december
Foto: Mobilsiden.dk

For første gang i mange år, er det ikke en mobil fra Apple der befinder sig i toppen af mobilpriser.dks månedlige opgørelse over de mest efterspurgte smartphones.

Denne måned placerer Huaweis prisvenlige P10 Lite sig eftertrykkeligt i toppen af hitparaden efter at være løbet med mere end en 1 ud af 6 søgninger. Selskabets anden prisvenlige smartphone, P9 Lite fra sidste år, får også en iøjnefaldende placering på femtepladsen.

Apples er dog fortsat repræsenteret i toppen med både iPhone 7 og iPhone X der får henholdsvis anden og fjerdepladsen. iPhone 8 og iPhone SE er også at finde i top 10 på 7. og 9. pladsen.

Samsung må denne måned nøjes med en enkel smartphone i top 10, den populære Galaxy S8 ryger dog en enkel plads op til 3. pladsen. OnePlus og Sony får også begge en plads i hitparaden med en henholdsvis 6. og 8. pladsen.

Læs også: Huawei P10 Lite – Sikkert håndværk [TEST]