Torturtest af S9: klarer sig bedre end S8 og iPhone X

Samsung nyeste flagskib gør en god figur i forsikringsselskabet Squaretrades frygtede torturtest. Men den er stadig langt fra usårlig.

Torturtest af S9: klarer sig bedre end S8 og iPhone X

Samsungs nyeste stjernetelefoner har været en tur igennem pinebænken hos forsikringsselskabet Squaretrades udførlige stresstest.

Her er både Galaxy S9 og S9+ blandt andet blevet udsat for en stribe droptests på den bare asfalt, en tørretumbler test samt den berygtede ’bend’-test.

I videoen nedenunder kan du ved selvsyn se, hvordan Galaxy S9 og S9+ klarer sig, når de udsættes for mobiltorturen. Lille afsløring: de kommer ikke igennem testen uden skrammer.

Læs også:  iPhone X torturtest – har kun en enkel svaghed

Klarer sig bedre end S8 og iPhone X

I opsummeringen opnår Galaxy S9 en såkaldt ’breakability’ score på 71 points – hvilket ifølge Squaretrade placerer S9 i mellemrisikogruppen for at gå itu. Den større S9+’er klarer testen mindre godt og opnår 76 points – i denne disciplin betyder flere points, at en mobil er mere sårbar overfor stød, slag og pres.

Til sammenligning opnår Apples iPhone X hele 90 points, hvilket placerer den i højrisikogruppen. Samsungs afgående topmobiler, Galaxy S8 og S8+, scorer her henholdsvis 76 og 77 points. Blandt nyere toptelefoner, er Apples iPhone 8 den mobil der klarer sig bedst i Squaretrades test med en score på 67 points.

Squaretrades nye skala blev indført i 2017 og går fra 0 til 100 points.

Læs også:  Google Pixel 2 dumper torturtest