USA: Reservér plads til forudbestilling af Galaxy S21

Det er nu muligt for amerikanske brugere at reservere en plads til forudbestilling af Samsung Galaxy S21. Det giver samtidig ekstra besparelser.

USA: Reservér plads til forudbestilling af Galaxy S21

Der er kun et par uger til den dato, hvor det formodes, at Samsung lancerer sin nye Galaxy S21-serie. Det skulle være den 16. januar. Hvis man allerede nu ved, at man vil købe en af telefonerne, kan det være godt at vide, at Samsung nu giver mulighed for at reservere en plads i forudbestillingskøen, så man kan bestille sin nye telefon, når der bliver åbnet op. I hvert fald i USA. Noget lignende blev faktisk også muligt i Kina den 18. december.

Reservér plads til forudbestilling af Galaxy S21

Der er altså ikke tale om en forudbestilling endnu, men blot en plads, så man kan forudbestille en Galaxy S21-telefon, når den tid kommer. Det er mest for dem, der er urolige for, at der ikke vil være flere pladser tilbage, når forudbestillingerne begynder. Det er jo rart, hvis man ikke behøver at vente for længe på at få sin telefon…

Der er dog flere fordele ved at reserve en plads, for Samsung siger, at dem, der gør det, får 50 dollars ekstra i rabat på deres næste Galaxy-telefon og 10 dollars ekstra til at spendere på apps eller tilbehør i Samsungs app-shop.

Med tanke på, at der ikke kommer til at følge en oplader med Galaxy S21, kan de penge bruges på at købe sådan en eller andet tilbehør.

Denne mulighed for at reservere en plads til forudbestilling af Galaxy S21 er ikke mulig i Danmark. Ikke endnu i hvert fald.

Se også: Sammenlign priser på Galaxy S21

Byt din gamle Samsung-telefon og få op mod 700 dollars

Samsung tager også imod trade-ins på andre telefoner, hvor man kan få op til 700 dollars i rabat på sit køb af en S21. Dette vil også være muligt for danske brugere.

Samsung Danmark tilbyder nemlig fast muligheden for at indlevere ens gamle Galaxy-telefon til Samsung selv, hvilket de vil betale op mod 4.979 kroner for. Dog kun når man så køber en ny Galaxy-telefon.

Se også: Nyheder om Samsung