Vil du købe en smartphone i Lidl?

Lidl i Tyskland sælger smartphones – måske skal kæden også sælge smartphones i Danmark.

Vil du købe en smartphone i Lidl?

Den tyske kæde af lavprissupermarkeder, Lidl, er begyndt at sælge smartphones i deres butikker i Tyskland. Det skriver CRN.dk

Lidl i Danmark vil ikke afvise at kæden på et tidspunkt vil begynde at sælge smartphones.

– ”Konkret har vi ingen planer om at påbegynde salg af smartphones i Danmark. Omvendt har vi tidligere solgt mobiltelefoner i vores butikker, og skulle muligheden byde sig for at lave et attraktivt tilbud på smartphones eller andre mobiltelefoner, vil vi lade et sådant tilbud indgå på lige fod med vores øvrige attraktive tilbud,” siger indkøbsdirektør Dan Lykholt til CRN.dk

Lige umiddelbart kan det være svært, at se værdien i at en kæde som Lidl begynder at sælge smartphones, men det kan være en fordel for forbrugerne.

Discountkæder, såsom Lidl, Netto og Aldi, har på mange andre varekategorier været med til at presse priserne ned. Specielt Aldi har med sit samarbejde med elektronikproducenten MEDION vist, at danskerne gerne køber elektronik i lavprissupermarkeder, så længe prisen er lav, og kvaliteten er i orden.

Lidl er en af Europas største discount dagligvarekæder med over 8.200 butikker placeret over det meste af Europa.

Sidste opdatering af historien

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 21/9/2011 gik redaktionen videre og publicerede en sag med fokus på Logitech remote til smartphone og tablet – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.