Xiaomi brugere i Kina får en interessant ny feature

MIUI 7 lavet af Xiaomi kan oprette et virtuelt SIM kort så der kan surfes billigt udenlands uden at skifte det fysiske SIM kort, dog kun til brugere i Kina.

Xiaomi brugere i Kina får en interessant ny feature

Før den globale lancering af den nye Android-baserede MIUI 7 lavet af Xiaomi, har de annonceret den kinesiske version softwaren med en ganske interessant ny feature som kunne være ganske interessant for mange rejsende verden over – on-demand roaming data.

Læs også: EUs dyre roaming afgifter forsvinder i 2017

I sig selv lyder det ikke som noget særlig nyt, men når man rejser udenlands med MIUI 7, kan der i softwaren laves et virtuelt lokalt SIM kort baseret på det land man befinder sig i. Man kan derfor bruge mobildata til en ganske anden pris end med normal roaming, og man slipper for at indsætte et alternativt SIM kort som er tilknyttet et midlertidigt nummer.

Den gennemsnitlige pris på data er ifølge Xiaomi 0,02 US dollars per megabyte. Man desuden selv vælge hvilke apps der skal kunne tilgå data mens man er i udlandet og sætte en daglig grænse for forbruget.

Læs også: Telia lancerer billig data, tale og sms o 25 europæiske lande

Denne feature understøttes i 36 lande, inklusiv Hong Kong, Taiwan, USA, Japan, England og Australien. Desværre er det som udgangspunkt kun kinesiske brugere som får fornøjelsen af denne feature, Xiaomi har ikke oplyst om de har planer om at udvide til andre markeder endnu.

MIUI 7 lancerer den globale version den 19 august.

Kilde: The Next Web