Motorola Edge og Edge+ kan nu forudbestilles

Motorolas nye Edge-serie er nu klar til forudbestilling. Bestiller du inden den 15. maj får du et sæt gratis trådløse in-ear-hovedtelefoner med. Her er priserne på dem.

Motorola Edge og Edge+ kan nu forudbestilles

Motorola lancerede for knap fjorten dage siden to nye mobiltelefoner: Motorola Edge og Edge+. Sidstnævnte er Motorolas længe ventede comback inden for Android flagskibs-telefoner. Fra i dag er de to mobiltelefoner klar til forudbestilling, og er man hurtig, så får man et sæt gratis trådløse in-ear-hovedtelefoner med.

Vi har endnu ikke haft fingrene i Motorolas nye topmodel, men den er på vej ind til test. På papiret er man dog ikke i tvivl om, at der er tale om et fuldblods flagskib, som indeholder noget af det bedste og hurtigste hardware på markedet.

Læs også: Motorola Edge+: Sammenligning med OnePlus 8 Pro og Galaxy S20+

Motorola Edge+ har fået alt hvad den kan trække: Snapdragon 865, 5G, 12 GB RAM, 256 GB lagerplads, en 6,7 tommer OLED-skærm med 90 Hz, 5000 mAh batteri, et 108 megapixel hovedkamera og jeg kunne blive ved. Noget af det mest interessante ved Edge+, som navnet også indikerer, er den buede skærm. Vi er efterhånden vant til buede skærme, men denne skærm går længere ned på siden, end dem vi normalt ser. Den buede del udnyttes til forskellige ting, såsom notifikationslys og ekstra-knapper i spil.

Hvor Motorola Edge+ er toppen af poppen, så er Edge den lidt mere budgetvenlige udgave. Men her er stadig mange af de samme features: Den samme store 90 Hz OLED-skærm, som understøtter HDR10+, 5G modem, stereohøjtalere og meget mere. For at holde prisen nede benytter den Snapdragon 765, har færre RAM og et andet kamera-setup. Til gengæld koster den 3.300 kroner mindre.

Begge modeller kommer med Android 10, med Motorolas sædvanlige gode tilføjelser.

Se også: Motorola lancerer Edge og Edge+: Endelig en fuldvoksen topmodel

Forudbestil Motorola Edge og få trådløse hovedtelefoner

Motorola Edge+ og Motorola Edge er klar til forudbestilling fra nu til den 15 maj. Bestiller du en af de to modeller inden den 15. maj, så får du Motorolas Vervebuds 800 trådløse in-ear-hovedtelefoner gratis med, som har en værdi på 1.099 kroner. Priserne i Motorola Edge-serien starter ved 4.699 kroner:

Priser på Motorola Edge+ 0g Motorola Edge

Motorola Edge+ kan købes hos YouSee, Telmore, Telia, Callme, Elgiganten og Proshop. Motorola Edge kan købes hos 3, OiSTER, YouSee, Telmore, Telia, Callme, Elgiganten og Proshop.

Emnet følges op

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 4/5/2020 kørte vi en opfølgning med nyheden om Huawei P30 Pro New Edition – Ny udgave på vej? – Nyheden kan læses her. Du finder seneste nyt her.