Motorola lancerer Moto G8 med 5000 mAh batteri

Motorola Moto G8 Power bliver i dag lanceret, for at fejre salget af 100 millioner solgte moto g-telefoner på globalt plan. Motorola Moto G8 Power har kæmpe batteri og firedobbelt kamera.

Motorola lancerer Moto G8 med 5000 mAh batteri

Motorola fejrer i dag salget af ikke mindre end 100 millioner Moto G-mobiltelefoner på verdensplan. Det sker med lanceringen af den nye Moto G8 Power, der byder på et imponerende firedobbelt kamera, en gigantisk skærm og et stort batteri med indbygget hurtigopladning. Prisen er under 2.000 kroner.

Læs også: Test: Motorola One Zoom

Motorola Moto G8 Power har 5,000mAh batteri

Ifølge Motorola kan man med Moto G8 Power glemme alt om opladeren, en konstant søgen efter stikkontakter eller at skulle justere din telefons batteriindstillinger for at spare på strømmen. Moto G8 Power er udstyret med et batteri på 5,000mAh, der skal kunne holde live i mobilen i  mere end to dage på en enkelt opladning. Derudover kommer Moto G8 Power med Motorolas 15W TurboPower opladning, der hurtigt får ladet batteriet op igen.

Kameraet i Motorola Moto G8 Power er heller ikke at kimse af. De fire kameralinser tillader alt fra nærbilleder, billeder på afstand eller det midt imellem. Her er nemlig både makro, ultra vidvinkel og telefoto med 2x optisk zoom. Hovedkameraet er på 16 megapixel, blænde f/1,7, med phase detection autofokus. Vidvinkellinsen på 118 grader får fire gange mere med i billedet, sammenlignet med en standardlinse. Det dedikerede Macro Vision-kamera giver mulighed for at komme fem gange nærmere dit motiv.

Læs også: Test: Motorola One Vision

Motorola Moto G8 Power i sort.
Motorola Moto G8 Power i sort.

Motorola Moto G8 Power med stor skærm og stereohøjtalere

Udover det store batteri, hurtigopladning og firedobbelte kamera, så har Moto G8 Power også kraftige dual stereo-højttalere, drevet af intelligent Dolby Audio, for en krystalklar lydoplevelse. Dine yndlingsfilm, serier og spil vil også komme til deres ret på den store 6,4 tommer Max Vision-skærm.

Den drives af en mellemklasse Snapdragon 665 octa-core processor, 4GB RAM og 64GB, hvor lagerpladsen kan udvides med op til 512GB hukommelseskort, så der er rigeligt plads til alle dine yndlings-apps, musik, film og billeder. Derudover er der plads til to simkort i telefonen, som begge understøtter 4G.

Beskyttelse på både yder- og inderside, giver G8 Power et vandafvisende design. Moto G8 Power kommer præinstalleret med Moto Experiences samt en bloatware-fri og helt ren version af Android 10.

Læs også: Fra i dag kan du forudbestille Motorola One Hyper

Motorola Moto G8 Power: Tilgængelighed og pris

Motorola Moto G8 Power kan købes i Danmark fra d. 5. marts til en vejledende pris på 1.999 kroner.

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Motorola

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Historien døde ikke med denne fortælling. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 7/2/2020 publicerede redaktionen historien; Kun 27.000 gange kunne Motorola Razr foldes – Artiklen kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.