Motorola Moto G9 Power – når lang batteritid er vigtigst

Er lang batteritid vigtigt i din mobiltelefon, så kunne den nye Motorola Moto G9 Power være det oplagte valg. Her er der 6000 mAh at gøre godt med, og til billige penge.

Motorola Moto G9 Power – når lang batteritid er vigtigst

Motorola har drypvist lanceret nye modeller i Moto G9-serien og nu er turen kommet til producentens batterimonster, nemlig G9 Power. Power indikeret lang batteritid, og det må Motorola Moto G9 Power siges at have. Faktisk er det det største batteri i en Motorola-telefon nogensinde. Se mere om det, samt funktioner, specifikationer og pris på Motorola Moto G9 Power her.

Se også: De bedste Motorola-telefoner? Disse skal du gå efter

Kæmpe skærm og 2,5 dags batteritid

Godt nok er det største fokuspunkt i denne Moto G9-model batteriet, men den byder også på en voldsomt store skærm. Den er nemlig på hele 6,8 tommer. Og med et stort batteri og en stor skærm, så kommer også store mål og høj vægt. Den måler nemlig 72.1 x 76.8 x 9.7 mm og vejer 227 gram. Til sammenligning er den en hel del større og tungere end Samsungs nuværende topmodel, Galaxy Note 20 Ultra 5G, med en 6,9 tommer skærm. Så det er altså en ordentlig krabat.

Skærmen på 6,8 tommer kommer med en HD+-opløsning. Det er normalt ikke et problem, men med så stor en skærm, så bliver det spændende at se, om det rækker til en god oplevelse. Skærmen er desuden en IPS LCD.

Det store 6000 mAh batteri holder, ifølge producenten, Motorola Moto G9 Power kørende i hele 60 timer, eller 2,5 dag. Opladningen sker med Motorolas Turbo Charge-hurtigopladning med 20W. På trods af hurtigopladning, så tager det nok lidt tid at lade det store batteri op.

Se også: De billigste priser på de bedste Android-telefoner

Masser af lagerplads

Til at administrere strømforbrug og levere ydeeven sidder der en Snapdragon 662 med 8 kerner. Her er desuden hele 128 GB lagerplads at gøre godt med, som endda kan udvides med en MicroSD-hukommelseskort. Modellen har 4G RAM.

Softwaren ombord er Android 10 og som altid er der tale om en næsten helt ren brugerflade, kaldet My UX. Dette inkluderer en række “Moto Experiences” samt en række nye funktioner til at få bedre kontrol over musik, videoer og spil med brugerdefinerede indstillinger og avanceret styring.

Du kan sågar oprette dine egne enhedstemaer ved at vælge mellem unikke skrifttyper, farver og ikoner, så din telefon skiller sig ud fra mængden.

Der sidder en dedikeret Google Assistant-knap på siden af telefonen, der hjælper dig til hurtigt at finde svar og få tingene gjort alene ved brug af stemmen.

Læs også: De bedste og mest anbefalede Motorola-telefoner

Tredobbelt kamera i Moto G9 Power

I Motorola Moto G9 Power finder vi hele tre kameraer på bagsiden, samt et enkelt selfiekamera foran. Hovedkameraet ligner til forveksling kameraet i den dyrere Moto G9 Plus, men det er uvidst om det passer.

Hovedkameraet er på 64 megapixel med en blænde på f/1,8 – dog uden optisk stabilisering. Herudover er der et kamera til makrofotografering og et til dybdemåling – til fx portrætfoto med bokeh-effekt. Kameraet benytter Motorolas egen udviklede Quad Pixel-teknologi, der sikrer, at kameraet har 4 gange højere lysfølsomhed sammenlignet med de Motorola-telefoner, der ikke benytte Quad Pixel-teknologi.

Selfiekameraet er på 16 megapixel.

Læs også: Disse ti mobiltelefoner har de bedste kameraer

Tilgængelighed og pris på Motorola Moto G9 Power

Der er desværre ikke mange informationer om pris endnu. Men Motorola oplyser, at Motorola Moto G9 Power vil få en skarp pris. Tilgængelighed vil også blive oplyst snart.

Fortsættelse af sagen

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. Allerede d. 5/11/2020 bragte vi nyt i sagen med en artikel om De første test af Motorola Razr 5G – en blandet oplevelse – Forstættelsen om temaet kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..