De fem mest populære podcasts om fodbold

Er du interesseret i fodbold, så findes der en række gode podcasts om emnet. Her er de mest populære podcasts om fodbold.

De fem mest populære podcasts om fodbold

Der findes masser af gode podcasts derude. Næsten lige meget hvad man vil høre, hvilken hobby man har, sport man dyrker eller hvad skal blive klogere på, så er der en podcast til det. Der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige podcasts udsendelser og det tager tid at finde favoritter, men man kommer langt ved at starte med de mest streamede indenfor det enkelte område. I denne omgang skal vi kigge nærmere på de mest populære podcasts om fodbold.

Se også: De bedste apps og tjenester til podcast-lytning

For at komme i den rette stemning sommerens store fodboldbegivenheder, eller måske fordi du bare er vild med fodbold, så er der en håndfuld af podcasts, som er værd at give et lyt.

Se også: Spotify hinter om podcasttjeneste med abonnement

De mest lyttede podcasts om fodbold

I Danmark er den mest lyttede fodboldpodcast Graulund I Dybden, hvor den tidligere landsholdsspiller Peter Graulund taler fodbold med tidligere kollegaer om de store og afgørende øjeblikke i karrieren.

Her er top fem med de mest populære podcasts om fodbold:

  1. Graulund I Dybden: Hvad former en fodboldkarriere? Er det mål i massevis, et udlandseventyr eller en overilet tackling i en træningskamp?Det spørgsmål trænger sig stadigvæk på hos Peter Graulund, selvom det er mange år siden han lagde fodboldstøvlerne på hylden efter en lang og flot karriere. I podcasten ’Graulund i Dybden’ drager han derfor ud for at snakke med tidligere kollegaer, så han kan blive klogere på, hvad de gjorde, da de stod midt i karrierens afgørende øjeblikke.
  2. Fodboldlisten: Vær med i Danmarks største fodboldfællesskab, når vi sammen tæller ned på de bedste, største og mest fantastiske ting fra fodboldens verden. Hver uge giver vi dig en ny liste, som du kan være med til at påvirke via #fodboldlisten.
  3. BrøndbyLyd: Podcast af fans og for fans – af Brøndby IF. En ugentlig analyse af alt der sker på og uden for banen hos de blågule.
  4. Bech Bag Bolden: Troels Bech i samtaler med sportens største eksperter og profiler. Vi afdækker fodboldens hemmeligheder fra hverdagen i high performance miljøer i Danmark og internationalt. Målet er at bringe “Insight Out” med viden om topfodbold, du kan tage med i din egen hverdag. Der vil være særligt fokus på ledelse og selvledelse i high performance kulturer.
  5. Mediano Sport & Perspektiv: Mediano Sport & Perspektiv er stedet, hvor Mediano går lidt dybere og kigger lidt længere.

Se også: Test af headsets og hovedtelefoner