HBO Max opdaterer udskældt app med ønskede funktioner

HBO Max bliver nu opdateret med nye efterspurgte funktioner og en bedre navigation i brugerfladen på alle platforme.

HBO Max opdaterer udskældt app med ønskede funktioner

HBO har i årevis måtte høre for deres fejlramte app. Men nu har tjenesten rullet den nye, omarbejdede version af HBO Max-appen ud globalt til desktops, iOS, Android og Amazon Fire tablets. Blandt de nye funktioner er en shuffle-knap på mobilen, SharePlay-understøttelse til iPhone og iPad-brugere i USA, en dedikeret plads til downloadet materiale med mere.

Mange forbedringer til HBO Max appen

Med shuffle-knappen på mobile enheder, udover desktoppen og forbundne TV-apps, kan man få en tilfældig episode vist af udvalgte serier på streamingtjenesten. Amerikanske kunder med det reklamefri abonnement kan bruge SharePlay på iPhones eller iPads til at se HBO Max synkroniseret med sine venner eller familie via Facetime.

Andre opdateringer inkluderer en dedikeret plads til downloadet materiale, tablet-understøttelse af både landskabs- og portrætorientering og forbedring af Chromecast-stabiliteten.

Derudover finder vi også en opdateret skærmlæseroplevelse med bedre navigationselementer og funktionalitet samt mulighed for splitscreen med andre apps på enheder, der understøtter splitscreen. HBO siger også, at de har opgraderet navigationen, så man lettere kan finde det, man leder efter.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

Nye funktioner og forbedringer til alle platforme

De forbedrede apps til mobil og desktop betyder, at alle apps til alle platforme nu er opdateret. Ændringerne begyndte sidste efterår og i april kom en opdateret HBO Max-app til Apple TV, der skulle give stabilitet og bedre ydeevne i appen.

Roku, PlayStation, Android, Samsung, LG, Vizio og andre smart TV-apps bruger også denne nye app.

Se også: De bedste telefoner til video-streaming

Opdatering kommer op til The House of the Dragon

Under andet kvartal 2022 mistede HBO Max 300.000 abonnenter på hjemmemarkedet i USA, så der er meget arbejde at gøre fremadrettet, ikke mindst med tanke på, at selskabets nye streamingtjeneste skal lanceres næste år, hvor Discovery+ og HBO Max-materiale bliver slået sammen.

Så selvom den nye HBO Max-app forsvinder til næste år, burde opdateringen hjælpe selskabet med at skabe en bedre app til at erstatte den nuværende med en bedre oplevelse for den samlede skare af abonnenter.

Den nye app kommer også lige i rette tid til den nye Game of Thrones prequell, The House of the Dragon, der har premiere 21. august.