Spotify HiFi: Nyt abonnement i lossless CD-kvalitet

Spotify er klar med et nyt abonnement, som bringer længe ventet funktionalitet til tjenesten: Lydkvalitet i lossless CD-kvalitet.

Spotify HiFi: Nyt abonnement i lossless CD-kvalitet

De er ikke ligefrem først med det, men det betyder ikke det ikke er længe ventet. På et virtuelt “Stream On”-event har Spotify annonceret et nyt abonnement, som giver brugere mulighed for, at opgradere lyden til lossless CD-kvalitet.

Lossless kvalitet er allerede tilgængeligt hos Tidal og Amazon Music, men endnu ikke hos de største musikstreamingtjenester på planeten, Apple Music og Spotify. Snart mangler der dog kun Apple Music.

Indtil nu har Spotify kun tilbudt op til 320kbps, men det ændrer sig snart. Spotify HiFi er nemlig et helt nyt abonnement fra streamingtjenesten, som bliver tilgængeligt som opgradering for Premium-brugere, der gerne vil have den bedst mulige lydkvalitet i streaming.

Se også: Mobilabonnementer med tv- og musikstreaming

Spotify HiFi kommer senere i år

Kan du ikke vente med at få Spotify HiFi i lossless CD-kvalitet, så må du væbne dig med tålmodighed. Det nye abonnement er nemlig ikke helt klar endnu, og mængden af informationer er stadig begrænset.

Spotify oplyser, at HiFi-abonnementet bliver tilgængeligt senere i år, og vil inden længe oplyse prisen på abonnementet. Hvad der derimod kan blive afgørende er, om Spotify HiFi overhovedet kommer til Danmark. Spotify skriver om HiFi, at det bliver tilgængeligt på udvalgte markeder… så det er bare med at krydse fingre.

Spotify i lossless lydkvalitet vil kunne benyttes direkte på enhederne, men også via Spotify Connect.

Se også: Nyt om musik- og podcaststreaming