Spotify lancerer interaktiv playliste til træning

Spotify lancerer Soundtrack Your Workout - en personlig interaktiv playliste til din træning, som er skræddersyet til type af træning, længde af træning, hvem du træner med, intensitet og træningshumør.

Spotify lancerer interaktiv playliste til træning

Spotify er nu klar med “Soundtrack Your Workout”, som er en en personlig interaktiv trænings-playliste. Med et anderledes forår, har vi fundet på nye kreative måder at forblive aktive. Alt fra stuegulvet til naturen er blevet taget i brug for at holde formen. Og i den forbindelse kigger folk efter nye måder at opdatere sine træningsliste for at forblive motiverede.

Læs også: Disse 10 streamingtjenester med video og film kan prøves gratis

Den bedste træning går hånd i hånd med en god playliste. Derfor har Spotify lavet værktøjet Soundtrack Your Workout, som er en interaktiv liste som vil generere nye, friske personlige playlister til din træning. Ved at besvare et par simple spørgsmål (eksempelvis type af træning, længde af træning, hvem man træner med, intensitet og træningshumør), vil Spotify skræddersy en personlig playliste, der passer til næsten enhver træning. Hvis man både har behov for musik og podcast til sin træning, kan man endda vælge en mix media playliste.

Læs også: Mobilabonnement og streaming til hele familien

Spotify
Spotify Soundtrack Your Workout

Spotify har også kigget på, hvordan brugerne lytter til træningsmusik og podcasts og har fundet ud af, at 53 procent af dem, der streamede i sidste måned, er mellem 18-29 år. Og hvilken sang træner lyttede til? Det mest populære workout-track i Danmark er ”Some Say – Felix Jaehn Remix” af Felix Jaehn, Nea. Men ser man nærmere på podcast er kvinderne mest til podcast-serien ”Slut med forbudt”, hvor mændene derimod er til podcasten ”Træningstimen”.

“Træningsmusik har altid været et stort fokus for lyttere på Spotify i hele verden. Nu finder brugerne nye kreative måder at være aktive og sunde på, derfor bliver der lyttet til træningsmusik mere end nogensinde før.” siger Spotifys Trends Ekspert, Shanon Cook. “Lyttere rundt om i verden har oprettet mere end en million træningsplaylister de seneste to måneder, og for dem, der kunne bruge noget inspiration, håber vi at vi kan hjælpe ved at tilbyde nye, personlige playlister, der kan give motivationen og humøret et løft.”

Læs også: Spotify var størst på musikstreaming i 2019

Flere artikler om Musik

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 6/7/2020 kørte vi historien Fokus: De bedste mobilabonnementer til prisen + konkurrence – Du læser den her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..