Sparetips: Mobilabonnement og streaming til hele familien

Der er mange penge at spare, hvis man bruger et øjeblik på at sammensætte familiens behov for mobilabonnement, bredbånd, streamingtjenester og mobiltelefoner.

Sparetips: Mobilabonnement og streaming til hele familien

Ugens afsnit af Sparetips er til hele familien og omhandler denne behov for mobilabonnement, bredbånd, streaming-tjenester og ikke mindst de efterhånden nødvendige mobiltelefoner. Der er nemlig mange penge at spare, hvis man vælger en løsning som den vi anbefaler i videoen herunder.

I gennemsnit har danskerne abonnementer på intet mindre end 2-3 streamingtjenester. Så der bliver i gennemsnit brugt 2-300 kroner kun på streaming, og sikkert mere end det. Vælger man et mobilabonnement med inkluderede streamingtjenester, så er der penge at spare. Går man efter Telmores Play-abonnement med 6 streamingtjenester (Netflix, HBO, Viaplay, TV2 Play, BookMate og Telmore Musik), så er der tjenester for 580 kroner i et mobilabonnement til 399 kroner. Men det bliver smartere endnu.

Læs også: Telmore: Billigste mobilselskab for 600.000 Netflix kunder

Mobilabonnement, streaming og bredbånd til familien

For i Telmores største Play-abonnement er der, udover de mange streamingtjenester, også fri tale og fri data. Telmore tilbyder et datadelings-kort til 29 kroner per måned, som man kan bruge til at udstyre hjemmet med bredbånd. Det vil altså sige, at for et samlet beløb på 428 kroner om måneden får familien altså et mobilabonnement med fri data, 6 streamingtjenester og mobilt bredbånd til hjemmet. Har man ikke lige en 4G router liggende i skuffen, så skal man anskaffe sig sådan en. De kan findes brugt til 4-500 kroner, som selvfølgelig er et engangsbeløb. Se med i videoen her:

Læs også: Android telefoner med bedst kvalitet til prisen

Gode billige mobilabonnementer til familien

Alt efter hvor mange der er i husstanden, så skal der også indkøbes nogle mobilbonnementer. Børnene har måske brug for lidt mindre taletid og data, mens den voksne, uden Telmore Play-abonnement med fri data, nok har brug for lidt mere. Her er et overblik over nogle af de billigste mobilabonnementer:

Greentel
2 timer tale, 2 GB data, fri sms / mms
Pris: 48 kroner / md

Se aktuelle priser hos Greentel

dukaTale
5 timer tale, 5 GB data, fri sms / mms
Pris: 59 kroner / md

Se aktuelle priser hos dukaTale

Greentel
3 timer tale, 15 GB data, fri sms / mms
Pris: 79 kroner / md

Se aktuelle priser hos Greentel

Oister
3 timer tale, 30 GB data, fri sms / mms
Pris: 79 kroner / md

Se aktuelle priser hos Oister

Hallo.dk 
20 timer tale, 30 GB data, fri sms / mms (60 GB hvis man bestiller senest den 24. juni)
Pris: 99 kroner / md

Se aktuelle priser hos Hallo.dk

Velkommen
Fri tale, 50 GB data, fri sms / mms
Pris: 99 kroner / md

Se aktuelle priser hos Velkommen

Se også: Find de bedste mobilabonnementer til prisen

Opfølgning på sagen

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 10/6/2020 blev fortællingen ført videre med en artikel omkring temaet Sparetips: Hurtigere og bedre internet i hjemmet – Læs den her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .