Nokia på vej med et Smart-TV

Nokia er på vej med et Smart-TV, udstyret med Android TV, en 55 tommer 4K-skærm og JBL-lyd.

Nokia på vej med et Smart-TV

Det er ikke kun OnePlus, der gerne vil ind på markedet med Smart-TV. Både Xiaomi og Motorola har lanceret deres første Smart-TV og nu vil Nokia også gerne være med. De første informationer om TV’et er dukket op fra en forhandler i Indien.

Angiveligt bliver Nokias TV udstyret med Android TV, i version 9 Pie, og have Googles Play appbutik præinstalleret. 

Nokia TV kommer med en 55 tommer 4K Ultra HD-skærm, med en intelligent dæmpningsteknologi, der skulle give bedre kontrast og dybere sorte farver. Det skulle være sammenligneligt med “local dimming” og “micro dimming”.

Bag lyden i Smart-TV’et står JBL, ejet af Harmann, der påstår det får en “overlegen lydkvalitet”.

Læs også: Her er OnePlus TV: 4K QLED og indbygget soundbar

Nokia TV lanceres i december

Det ligner at Samsung, LG, Xiaomi, Motorola, Huawei, Honor, OnePlus og nu også Motorola ser en positiv fremtid for Smart-TV’et og de vil alle gerne være en del af markedet. Med tjenester som fx Google Stadia og mange andre, bliver det spændende, at se hvad fremtiden bringer for Smart-TV’et.

Nokias TV vil i første omgang blive lanceret i Indien.

Læs også: Google Stadia kommer til Android TV næste år

Den videre fortælling

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 28/6/2019 gik vi videre med en artikel der tunede ind på Test: Samsung Galaxy A50 – A for anbefalelsesværdig – Historien finder du her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..