OnePlus 8-serien lanceres den 14. April

Endelig har OnePlus bekræftet at OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro bliver præsenteret den 14. April.

OnePlus 8-serien lanceres den 14. April

Den længe ventede OnePlus 8-serie bliver officielt vist frem for første gang den 14. April. Eventet har af OnePlus fået tilnavnet ’Lead with Speed’, og den nye serie af telefoner kommer til at byde på både 5G-understøttelse, skarpere skærme og hurtigere ydeevne end nogensinde før.

Læs også: OnePlus 8 og 8 Pro ser lovende ud – her er hvad vi ved

OnePlus 8 kommer med en 120 Hz-skærm

OnePlus 8-serien repræsenterer den seneste innovation fra OnePlus, og kommer blandt andet til at byde på en helt ny 120 Hz-skærm, op fra de tidligere 90 hz.

“Foruden den nye skærm kommer også en række nye, spændende teknologier, som gør OnePlus 8-serien til de bedste og mest innovative telefoner hidtil fra OnePlus.”

Skriver OnePlus i en pressemeddelelse.

Blandt andet kommer 8-serien til at være den første fra OnePlus med fuld understøttelse af fremtidens netværk, 5G.

”Vi glæder os meget til at introducere vores mest kraftfulde smartphone-serie nogensinde, der kombinerer lynhurtig 5G-teknologi, speciallavede skærme med høj opdateringshastighed og OnePlus’ velkendte kraftfulde ydeevne. OnePlus 8-serien byder på en i sandhed uspoleret oplevelse til alle vores brugere, der efterhånden forventer intet mindre end de bedste flagskibs-smartphones fra os,”

siger Pete Lau, der er grundlægger og CEO i OnePlus, og fortsætter:

”Ingen detalje er for lille for os, og OnePus stræber altid efter at levere den bedst mulige smartphone-oplevelse med vores premium flagskibsenheder.”

Læs også: Hele OnePlus 8-serien vil understøtte 5G

OnePlus 8
Lækket billede af OnePlus 8 i en ny flot Glow-farve.

OnePlus 8 lancering sker den 14. April

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro bliver præsenteret den 14. April klokken 17:00 dansk tid. Lanceringen vil blive vist via livestream på OnePlus’ YouTube-kanal.

Læs også: Test: OnePlus 7T Pro – Den første måned

Seneste nyt om emnet

Interessen for temaet fortsatte. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 30/3/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte en sag med fokus på OnePlus 8 og 8 Pro ser lovende ud – her er hvad vi vedKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..